Euroleague:Ολυμπιακός-Σιένα, ΕΤ1-22.00

Μόνο η νίκη είναι ο στόχος για τον Ολυμπιακό στον αποψινό εντός έδρας αγώνα του με τη Σιένα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται στο ΣΕΦ (22.00, ΕΤ1) την αήττητη στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης πρωταθλήτρια Ιταλίας κι έχοντας οι ίδιοι ήδη δύο ήττες, στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα και στη Βιτόρια από την Κάχα Λαμποράλ, δεν έχουν περιθώριο για

νέες βαθμολογικές απώλειες.

Η κρισιμότητα του σημερινού αγώνα είναι μεγάλη και στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν χωράει το παραμικρό περιθώριο για αρνητικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, η Σιένα έρχεται στο ΣΕΦ με τον αέρα που της δίνει το 3-0 και παράλληλα χωρίς ιδιαίτερη πίεση, αφού η ήττα δεν θα ήταν καταστροφική για εκείνη.

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων του Γιώργου Μπαρτζώκα θα ολοκληρωθεί σήμερα με χαλάρωμα και θα αποφασιστεί η συμμετοχή ή μη του Γιώργου Πρίνταζη, ενώ κανονικά θα δώσει το παρόν ο Πέρο Άντιτς.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν να έχουν στο πλευρό τους και τη δυναμική παρουσία του κόσμου τους, ώστε να τους «σπρώξει» στο νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στη Σιένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα