Euro 2012: Γαλλία-Αγγλία

Πρεμιέρα του 4ου ομίλου απόψε με το μεγάλο παιχνίδι να είναι αυτό ανάμεσα στη Γαλλία και την Αγγλία, στην «Ντόνμπας Αρένα» του Ντόνετσκ στις 19:00 το απόγευμα.

Οι «τρικολόρ» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την τραγική τους εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Ο Λοράν Μπλαν, πιθανότατα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Εμβιλά, ενώ από την άλλη μεριά ο Ρόι Χότζον για τα «λιοντάρια» εκτός της απουσίας του τιμωρημένου Γουέιν Ρούνεϊ στα δύο πρώτα παιχνίδια

της διοργάνωσης, είδε να τίθενται νοκ άουτ οι τραυματίες Φρανκ Λάμπαρντ, Γκάρι Κέιχιλ, Γκάρεθ Μπάρι και Τζον Ρούντι.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 28 φορές στο παρελθόν με τη Γαλλία να μετρά 8 νίκες και την Αγγλία 16. Σε τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχουν συναντηθεί μόλις δύο φορές, την πρώτη το 1992 όταν είχαν έρθει ισόπαλες στη φάση των ομίλων και τη δεύτερη το 2004, όταν οι «τρικολόρ» είχαν επικρατήσει 2-1 με δύο γκολ του Ζιντάν στις καθυστερήσεις.

Πιθανές συνθέσεις:

Γαλλία (Μπλαν): Γιορίς, Ντεμπισί, Ραμί, Μεξές, Εβρά, Ντιαρά, Καμπάιγ, Νασρί, Ριμπερί, Μαλουντά, Μπενζεμά.
Στον πάγκο: Μανταντά, Καρασό, Ρεβεγιέρ, Κοσιελνί, Κλισί, Βαλμπουενά, Ματουιντί, Μενέζ, Εμβίλα, Μαρτέν, Μπεν Αρφά, Ζιρού.

Αγγλία (Χότζον): Χαρτ, Τζόνσον, Τέρι, Λέσκοτ, Κόουλ, Τζέραρντ, Πάρκερ, Μίλνερ, Ντάουνινγκ, Γιανγκ, Κάρολ.
Στον πάγκο: Γκριν, Μπάτλαντ, Κέλι, Μπέινς, Τζόουνς, Γιαγκέλκα, Γουόλκοτ, Χέντερσον, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Ντεφό, Γουέλμπεκ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Νικόλα Ριτσόλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα