Euro 2012: Αισιόδοξοι οι Ιταλοί για αύριο

Οι Ιταλοί παίκτες, συνεχίζουν να αναφέρονται με μεγάλη έμφαση στο αυριανό ματς με την Γερμανία, προσπαθώντας να εμψυχώσουν το σύνολο της ομάδας αλλά και τους φιλάθλους.

«Οι Ιταλοί έχουν δει όλα τα ματς των Γερμανών και θα συνεχίσουν να τα μελετούν μέχρι αύριο. Ξέρουν πλέον όλες τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού τους και έχουν επίγνωση ότι μπορούν να τους νικήσουν», τονίζει ο Αντρέα Πίρλο, κύριο σημείο αναφοράς της Σκουάντρα Ατζούρα.

«Ας προσέξουν, οι Γερμανοί, να μην ξαναδούν τα όσα ζήσανε το 2006», λέει ο Ιταλός επιθετικός με καταγωγή από την βόρεια πόλη

Μπρέσια.

Ο δε τερματοφύλακας της Ιταλίας, Τζίτζι Μπουφόν, μέσω του κοινωνικού ιστού Facebook, προσθέτει, σε βαθιά προσωπικό τόνο: «Το εμπόδιο μπορεί να μοιάζει ανυπέρβλητο, αλλά εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τα όριά μας, να φτάσουμε μέχρι το όνειρο και την ευτυχία».

Ο αρχηγός της Εθνικής Ιταλίας προσθέτει ότι «στην ζωή του πέτυχε σχεδόν όλους τους στόχους που είχε θέσει. Αυτό που λείπει τώρα, είναι η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

«Όταν κλείνω τα μάτια βλέπω φανταστικά πράγματα. Για το ματς με την Γερμανία ονειρεύομαι μια μαγική βραδιά», αποκαλύπτει ο προπονητής των Ιταλών, Τσέζαρε Πραντέλλι.

«Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα ανοικτό, δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω τώρα. Την στιγμή της αλήθειας, δεν μπορούμε παρά να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μας χαρακτήρισε τα τελευταία δυο χρόνια», ολοκληρώνει ο τεχνικός των «ατζούρρι».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα