Champions League:Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης

Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης μονομαχούν στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» της Βεστφαλίας στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Champions League στις 21.45 ΝΕΤ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στοχεύει σε νέα υπέρβαση στη φετινή πορεία της στο Champions League. Αγωνιστικά προβλήματα δεν
υπάρχουν, αφού ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στον αντίποδα, η Ρεάλ και ο Ζοσέ Μουρίνιο αντιμετωπίζουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς τιμωρημένος είναι ο Άλβαρο Αρμπελόα, ενώ τραυματίας είναι ο Μαρσέλο και αμφίβολος ο Λούκα Μόντριτς.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στη φάση των ομίλων φέτος, με τη Ντόρτμουντ να κερδίζει τις εντυπώσεις με νίκη 2-1 στη Βεστφαλία και 2-2 στο «Μπερναμπέου», σε μία χρονική περίοδο όμως που η «βασίλισσα» ήταν στα κάτω της.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Μπιόρν Κάουπερς. Στο όριο των καρτών είναι ο Κέβιν Γκρόσκροϊτς για τη Ντόρτμουντ και ο Μικαέλ Εσιέν για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πιθανές συνθέσεις:

Ντόρτμουντ (Κλοπ): Βαϊντενφέλερ, Πιστσέκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Μπέντερ, Γκουντογκάν, Γκρόσκροϊτς, Ρόις, Γκέτσε, Λεβαντόφσκι.

Ρεάλ Μαδρίτης (Μουρίνιο): Λόπεθ, Ράμος, Βαράν, Πέπε, Κοεντράο, Κεντίρα, Αλόνσο, Ντι Μαρία, Εζίλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (Ιγκουαΐν).
Keywords
Τυχαία Θέματα