C.O.B. @ Gagarin

Έπειτα από την τελευταία sold out συναυλία τους στη χώρα μας, oι Φιλανδοί Children of Bodom επιστρέφουν απόψε για ένα live στη σκηνή του Gagarin 205.

Το φιλανδικό συγκρότημα μετρά ήδη 16 χρόνια καριέρας και οκτώ studio δίσκους και θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα group της heavy metal

σκηνής.

Το πρώτο τους album με τίτλο "Something Wild" κυκλοφόρησε το 1997 και το συγκρότημα αμέσως απέκτησε φανατικούς οπαδούς. Ακολούθησαν οι δίσκοι "Hetebreeder" (1999) και "Follow The Reaper" (2000) με τους οποίους οι Children of Bodom έγιναν γνωστοί παγκοσμίως.

Οι επόμενες δισκογραφικές δουλειές τους που γνώρισαν μεγάλη εμπορική επιτυχία σε Ευρώπη και Αμερική ήταν οι "Hate Crew Deathroll" (2003), "Are You Dead Yet?" (2005), "Blooddrunk" (2008) και "Relentless Reckless Forever" (2011), ενώ το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους "Halo of Blood" κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2013.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι επίσης Φιλανδοί Medeia, ενώ μαζί με τους Children Of Bodom στη σκηνή θα βρεθούν οι Πολωνοί Decapitated, ένα από τα πλέον ταλαντούχα ονόματα στο χώρο του ακραίου metal.

Οι Decapitated ξεκίνησαν ως ένα αμιγώς death metal σχήμα αλλά στις τελευταίες τους κυκλοφορίες δείχνουν να ασπάζονται στοιχεία από σύγχρονους progressive ήχους.

Gagarin 205 Live Music Space, Λιοσίων 205
Τιμή εισιτηρίου: 27 ευρώ (τα πρώτα 500 εισιτήρια) / 32 ευρώ

Πηγή: in.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα