2η Συναυλία Αγάπης

Αύριο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη κατά σειρά συναυλία, που διοργανώνει ο Αθήνα 9.84 για το Κέντρο Προστασίας Παιδιού Αττικής Η ΜΗΤΕΡΑ.

Στη συναυλία που ξεκινά στις 8 το βράδυ, στο Αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84 συμμετέχουν η Εβελίνα Παπούλια, σε μια μοναδική

εμφάνιση, και οι «Zand the band», για να πατήσουν όλοι μαζί το play μιας παλιάς καλής κασέτας με αγαπημένα τραγούδια των 60's, 70's και 80's, τα οποία θα διασκευάσουν στο αμφιθέατρο του σταθμού της πόλης. Επίσης, η Ειρήνη Δούκα, Greggy K και Lego.

Πρόκειται για ένα διαφορετικό live στο οποίο μουσικοί και τραγουδιστές προσθέτουν και αφαιρούν θεατρικά στοιχεία ανάλογα με τους στίχους των τραγουδιών, εντάσσοντας το κοινό στη ροή της μουσικής τους παράστασης. Εισιτήριο 5 ευρώ.

To Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» είναι ένας από τους κύριους φορείς Παιδικής Προστασίας στην Ελλάδα, όπου μέσω της αναδοχής και της υιοθεσίας απροστάτευτων, κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών, προσπαθεί να εξασφαλίσει για εκείνα μια ομαλή ψυχοκοινωνική εξέλιξη, στέλνοντας μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.


Η Εβελίνα Παπούλια, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τη Βάνα Λυκομήτρου είπε:

«Το Σάββατο, οι "Zand the band" θα συνεργαστούμε με τους lego, για την προσπάθεια αυτή που γίνεται και που θέλουμε να είμαστε κι εμείς ενεργά μέλη της. Θέλω να ελπίζω ότι θα μαζευτεί πολύς κόσμος, για έναν πολύ καλό σκοπό, γιατί αυτή τη στιγμή, το μοναδικό πράγμα που έχουμε, είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσουμε, έχουμε τα ΄80 στο επίκεντρο και φτάνουμε μέχρι σήμερα, καθώς όλα τα τραγούδια είναι διασκευασμένα στο σήμερα. Για εμάς έχει μεγάλο ενδιαφέρον όλο αυτό με τις διασκευές, γιατί μας ενδιαφέρει το πως μπορεί κανείς να αλλάξει κάτι και να το κάνει δικό του με έναν διαφορετικό τρόπο».

Διαβάστε για την πρώτη συναυλία εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα