Το σερί του Παναθηναϊκού, ο διπλασιασμός της Τσέλσι και το 2.87 στο Ντέρμπι του Ήλιου

Βγαίνουμε από ένα… καυτό τριήμερο γεμάτο δράση στα μεγάλα πρωταθλήματα και μπαίνουμε σ’ ένα ακόμα πιο δυνατό Σαββατοκύριακο. Νότιγχαμ Φόρεστ - Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι - Μπράιτον, Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παναιτωλικός - Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός - Άρης, Ρόμα - Νάπολι,

Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο και Λεβαδειακός - ΑΕΚ είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν και το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρει πολύ καλές αποδόσεις. Αξίζει μάλιστα ν σημειωθεί πως τα παιχνίδια Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παναθηναϊκός - Άρης και Ρόμα - Νάπολι είναι τα παιχνίδια που και τα τρία σημεία έχουν τις καλύτερες αποδόσεις.

(464) ΣΑΒΒΑΤΟ 19:30 ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Τα βρήκε σκούρα η Τσέλσι στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Μπρέντφορντ, τέθηκε αντιμέτωπη μια πολύ ζόρικη και ανταγωνιστική ομάδα. Πολύ διαβασμένη η Μπρέντφορντ, δεν μπόρεσε να προκαλέσει ρήγματα η Τσέλσι, ίσα ίσα που πιέστηκε. Δίκαιο εν πολλοίς το Χ (0-0), με την Μπρέντφορντ να δημιουργεί 1,45 xG και τους Μπλε να δημιουργούν μόλις 0,56 στο ματς. Ξανά εκτός ο Τζέιμς και ο Φοφανά. Νοκ άουτ εδώ και καιρό ο καταλυτικός Καντέ.

Άμεση αντίδραση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από το 0-0 με τη Νιουκάστλ. Έκανε πολύ γεμάτη εμφάνιση μεσοβδόμαδα απέναντι στην Τότεναμ και επικράτησε 2-0 δίχως να δώσει αυτή τη φορά πολλά δικαιώματα στα Σπιρούνια. Ήταν δίκαιο και με το παραπάνω το τρίποντο, δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών στο ματς, τελειώνοντας το παιχνίδι με 1,71 xG, ενώ οι Λονδρέζοι είχαν μόλις 0,66. Στο επίκεντρο οι σχέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με την ομάδα, τέθηκε εκτός για την ώρα, δεν παίζει με την Τσέλσι, ενώ προπονείται πλέον μόνος του. Έμεινε στον πάγκο, δεν ήθελε να μπει αλλαγή και έφυγε επιδεικτικά στα αποδυτήρια πριν τελειώσει το παιχνίδι. Εκτός επίσης Μπισάκα, Μαγκουάιερ και Ντε Μπεκ.

Ο Πότερ διαχειρίζεται ορθά το ροτέισον ως τώρα στην Τσέλσι, παίζει στρωτό ποδόσφαιρο η ομάδα του και έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε υποσχέσεις, αλλά θα δυσκολευτεί κόντρα στην ορμή των Μπλε. Δύσκολα να κάνει μαζεμένες καλές εμφανίσεις και σερί τρίποντα κόντρα σε τόσο ποιοτική ομάδα και ενώ το κλίμα είναι περίεργο λόγω Κριστιάνο. Στο 2.16 ο άσος στο Πάμε Στοίχημα.

(782) ΚΥΡΙΑΚΗ 19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλώς πρωτοπόρος στη Super League, αλλά έχει κάνει το 8/8 και με νίκη επί του Άρη θα ισοφαρίσει την επίδοση της σεζόν 1994-95 που είχε ξεκινήσει με ισάριθμες νίκες στις 9 πρώτες αγωνιστικές. Με σπασμένα τα φρένα πήγε και στη Λαμία, επικράτησε 2-0 με ψυχωμένη εμφάνιση σ’ ένα ματς που έκανε πέντε αναγκαστικές αλλαγές και έχασε τον Τρουγιέ που στο ντεμπούτο του υπέστη ρήξη χιαστού. Μπήκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων ο Ιωαννίδης, παίζουν Παλάσιος, Τσέριν και Αϊτόρ τελικά, μειώνοντας αισθητά τις ανησυχίες του Γιοβάνοβιτς.

Ο Άρης πήρε το τρίποντο κόντρα στον Ιωνικό με ανατροπή και κατάθεση ψυχής στο β’ μέρος. Βελτιωμένο το κλίμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού έβγαλε χαρακτήρα στο Βικελίδης. Βέβαια, δεν είναι για τα πλέον ασφαλή συμπεράσματα το τρίποντο αυτό, καθώς ο Ιωνικός διαφέρει με την περσινή ομάδα και φέτος είναι κατώτερος των προσδοκιών. Εξαιρετικά αμφίβολος ο καταλυτικός Μαντσίνι, θα τσεκαριστεί ο Μπράμπετς. Ο Άρης είναι πότε έτσι, πότε αλλιώς και με αρκετά θέματα στην οπισθοφυλακή. Δίκαιος ο φαβοριτισμός του Τριφυλλιού, από τη στιγμή που ο Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει να διαχειριστεί τόσο μεγάλο πονοκέφαλο στο ιατρικό δελτίο όσο έδειχναν οι πρώτες ενδείξεις στο ματς με τη Λαμία. Συν τοις άλλοις Μπερνάρ και Σπόραρ ανεβάζουν τις στροφές. Στο 1.87 στο Πάμε Στοίχημα ο άσος.

(802) ΚΥΡΙΑΚΗ 21:45 ΡΟΜΑ - ΝΑΠΟΛΙ

Με Ντέρμπι του Ήλιου στο Ολίμπικο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της Κυριακής στη Serie A. Αντιμέτωπος με το παρελθόν του Λουτσιάνο Σπαλέτι, καθώς ο νυν τεχνικός της Νάπολι είχε περάσει δύο φορές από τον πάγκο της Ρόμα. Προέρχεται από πολύ γεμάτη εμφάνιση στη Γένοβα που υπέταξε τη Σαμπντόρια 1-0. Πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ ήρθε το τρίποντο, ήταν καταιγιστική και δημιούργησε 2,60 xG. Ακολουθεί ματς με την Ελσίνκι για το Europa League το οποίο οφείλει να πάρει για τη μάχη της δεύτερης θέσης, αφού η Λουντογκόρετς που είναι δεύτερη με τρεις βαθμούς παραπάνω, αντιμετωπίζει την πρωτοπόρος Ρεάλ Μπέτις. Εκτός ο μπακ Τσέλικ και ο χαφ Βαϊνάλντουμ. Νοκ άουτ ο παικταράς Ντιμπάλα.

Χάρμα ιδέσθαι η Νάπολι! Εκπληκτική η αγωνιστική παρουσία της, εκτός από ελκυστικό ποδόσφαιρο κάνει και τη μία νίκη πίσω από την άλλη. Μετράει δέκα στη σειρά ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Έκανε άλλη μια χορταστική εμφάνιση κερδίζοντας την Μπολόνια εντός έδρας με 3-2 σ’ ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να έρθει πιο άνετα το τρίποντο (4,48 - 1,05 τα xG στο ματς).

Η Ρόμα δείχνει στο ανέβασμα, ο Μουρίνιο φαίνεται να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να βάλει STOP στους σαρωτικούς Παρτενοπέι. Η Νάπολι όπως έχει αυτοπεποίθηση, της βγαίνουν όλα στο γήπεδο και παρότι δέχεται φάσεις και γκολ επικρατεί στο τέλος. Μπορούν να μας χαρίσουν ένα χορταστικό ματς οι δύο ομάδες. Στο 2.87 το Over 3,5 στο Πάμε Στοίχημα κρίνεται αξιόλογο και μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα