Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός AKTOR δοκιμάζεται στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, "εμφύλιος" Προμηθέα ΑΕΚ Betsson στα Λιόσια - πού θα δείτε τα παιχνίδια

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά του σήμερα (20/3), αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 30η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι "πράσινοι" θέλουν να εκμεταλλευτούν τα χθεσινά (20/3) αποτελέσματα για να πατήσουν ακόμα πιο γερά στην 4αδα. Θα χρειαστεί πάντως να το κάνουν χωρίς τους τραυματίες

Λούκα Βιλντόσα και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα (19:45, Novasports 4)
Μονακό - Αρμάνι Μιλάνο (20:00, Novasports 5)
Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός AKTOR (21:00, Novasports Prime)
Βαλένθια - Μπάγερν Μονάχου (21:30, Novasports Start)
Τα χθεσινά (19/3) αποτελέσματα:
Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός 85-72
Ζάλγκιρις Κάουνας - Βίρτους Μπολόνια 96-81
Άλμπα Βερολίνου - Ρεάλ Μαδρίτης 79-86
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Βιλερμπάν 98-90
Παρτίζαν - Μπασκόνια 87-83

"Εμφύλιος" στα Λιόσια με τον Προμηθέα να παλεύει για τη πρόκριση

Η ΑΕΚ Betsson περιμένει τον Προμηθέα στα Λιόσια (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των 16 του Basketball Champions League, σε ένα παιχνίδι που - βαθμολογικά - έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον.

Ο Προμηθέας χρειάζεται την νίκη στα Λιόσια - ή την ήττα της Χάποελ Χολόν από την Μούρθια - για να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ η ΑΕΚ Betsson από την πλευρά της θα παίξει για το γόητρο, αφού έχει ήδη αποκλειστεί και μαθηματικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα