Συγκλονίζει ο Ρενέ Χένρικσεν για τη μάχη με τον καρκίνο: "Πήρα τη ζωή μου πίσω με τη νέα θεραπεία"

Ήταν 2018 όταν ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ρενέ Χένρικσεν, πληροφορήθηκε ότι πάσχει από καρκίνο μυελού των οστών, για το οποίο έχει μιλήσει και στη συνέντευξή του στο SPORT24 και τον Κώστα Γουλή.

Ο Ρενέ Χένρικσεν αποκλειστικά στο SPORT24: "Αν δεν έπιαναν οι νέες θεραπείες, θα είχα

πετάξει τώρα"

Ο 53χρονος, που κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο, μίλησε σε Μέσο της Δανίας για νέα θεραπεία που ακολούθησε κι η οποία του έδωσε πίσω τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, ο Χένρικσεν, πηγαίνει μία φορά το μήνα στο νοσοκομείο, όπου κάνει ένεση στο στομάχι.

"Φυσικά ήταν ένα τεράστιο σοκ όταν το έμαθα. Αλλά τώρα βρίσκομαι σε μία καλή φάση στη ζωή μου. Αισθάνομαι πολύ καλά. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και έχω μείνει έκπληκτος από τη νέα μορφή θεραπείας.

Δεν έχω παρενέργειες και μπορώ να πάω κατευθείαν σπίτι και να δουλέψω μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείο. Ανέκτησα ξανά την παλιά μου ζωή, κάτι που πριν από μερικά χρόνια δεν πίστευα ότι ήταν εφικτό να συμβεί.

Θα μπορούσα να πω ότι γεννήθηκα ξανά. Με τη νέα θεραπεία έχω ανακτήσει την ποιότητα ζωής μου", ήταν τα λόγια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Μάιο ο Δανος επισκέφτηκε τη χώρα μας, καθώς η Κηφισιά τον τίμησε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Β' για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Χένρικσεν αγωνίστηκε στους πράσινους την εξαετία 1999-2005, καταγράφοντας 207 συμμετοχές, ενώ πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα κι ένα Κύπελλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα