Ρομπέρτο: "Περιμένουμε με ανοιχτές αγκαλιές τον Μέσι, δεν αξίζει την αντιμετώπιση που έχει στην Παρί"

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε 2-1 της Ρεάλ στο Clasico το βράδυ της Κυριακής και ουσιαστικά "κλείδωσε" τον τίτλο της La Liga αφού αύξησε τη διαφορά της από τους Μαδριλένους στους 12 πόντους, με ισάριθμα να απομένουν για το φινάλε.

Το γεγονός αυτό έφερε ευφορία στους ανθρώπους των μπλαουγκράνα, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό, ώστε ο Σέρτζι Ρομπέρτο να αναφερθεί δημοσία στα σενάρια επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στους Καταλανούς και να εκφράζει την ευχή του να φορέσει σύντομα -εκ νέου- την μπλαουγκράνα φανέλα.

"Ελπίζω

να επιστρέψει ο Μέσι, τον περιμένουμε όλοι με ανοιχτές τις αγκαλιές μας. Δεν αξίζει την μεταχείριση που έχει στην Παρί", τόνισε ο 31χρονος μεσοαμυντικός, για να προσθέσει: "Δεν χρειάζεται να μιλάμε πολύ για εκείνος που παίρνει τις αποφάσεις είναι ο πρόεδρος, ωστόσο αν μιλάμε για τους παίκτες, εμείς τον περιμένουμε ήδη.

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο υπάρχουν φίλαθλοι της Παρί που τον αποδοκιμάζουν (μικρή μερίδα το έκανε πριν από τον αγώνα με την Ρεν).

Κάνει καλές σεζόν στο Παρίσι, βάζει γκολ και δίνει ασίστ. Είναι πολύ θεαματικός παίκτης και δεν είναι ωραίο να αντιμετωπίζεται έτσι ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής. Εδώ θα του φερθούμε πολύ καλά αν έρθει".

Keywords
Τυχαία Θέματα