Προγνωστικά στοιχήματος: Το limit down του Χάλαντ, ώρα ευθύνης για το νορβηγικό θωρηκτό

Η Νορβηγία, δεν είναι Σουηδία (ποδοσφαιρικά) θα ήθελε να γίνει, έχει για πρώτη φορά τόσο λαμπερό ρόστερ, αλλά στην παρούσα φάση αδυνατεί να γίνει σύνολο και να προοδεύσει.

Το λες και ευλογία να φοράνε το εθνόσημο σταρ σαν τον Χάλαντ και τον Έντεγκαρντ (15 γκολ 7 ασίστ στην Πρέμιερ που ολοκληρώθηκε) παίκτες που όχι απλά παίζουν, αλλά πρωταγωνιστούν, κάνουν τη διαφορά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Κι όμως η παρουσία της Νορβηγίας στα προκριματικά

του Euro ξαφνιάζει αρνητικά. Το Σάββατο κατάφερε να ηττηθεί εντός από τη Σκωτία, δεχόμενη δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης.

Σοκ κι απογοήτευση και οι βλέψεις για πρόκριση πάνε περίπατο. Ο Χάλαντ πριν καν προλάβει να επανέλθει από τα γλέντι κατάκτησης του Champions League με τη Σίτι, βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, δέχεται σκληρή κριτική για την εικόνα της Εθνικής ομάδας. Και μην σκεφτεί κανείς: έλα μωρέ η Εθνική. Κάθε σούπερ σταρ θέλει επιτυχίες και διακρίσεις με τη χώρα του, είναι παράγοντας που ανεβάζει τις μετοχές, δίνει πρεστίζ.

Ο προπονητής της Νορβηγίας, Σολμπάκεν, ήδη μιλάει για μια δεύτερη ευκαιρία πρόκρισης στο Euro μέσω του Nations League, το θέμα είναι αν πραγματικά το πιστεύει ή απλώς κερδίζει χρόνο. Για την ώρα καλείται να οδηγήσει την ομάδα του στη πρώτη νίκη σε επίσημο ματς, μετά από έναν χρόνο, μεγάλο διάστημα.

Βρίσκει απέναντι μια ομάδα που θεωρητικά είναι στα μέτρα της. Η Κύπρος έχει και αυτή τα δικά της εσωτερικά θέματα, ο Κετσπάγια επιχειρεί να αλλάξει πολλά, αυτό απαιτεί χρόνο και χρόνος τούτη την ώρα δεν υπάρχει. Στο εντός έδρας ματς με τη Γεωργία, δημιούργησε φάσεις, σκόραρε, είχε δύο δοκάρια, αλλά δεν πήρε τίποτα, η ήττα με 2-1 την κράτησε ουραγό στον όμιλο χωρίς βαθμό. Προλαβαίνει να ανασυνταχθεί και να πάρει κάτι στο Όσλο;

Προγνωστικά στοιχήματος

Επιστρέφουμε στον Χάλαντ και τον Έντεγκαρντ, αυτοί θα κληθούν να βγάλουν το… κάρο από τη λάσπη. Θα εμφανιστεί ο ποδοσφαιρικός εγωισμός; Ο κόσμος αυτό περιμένει να δει, το ξέρουν καλά, θα βγουν μπροστά για πρώτα απ´ όλα για τους εαυτούς τους. Στο επιθετικό τρίτο η δουλειά λογικά θα γίνει, στο αμυντικό δεν εγγυάται κανείς, 8 σερί ματς η Νορβηγία δέχεται γκολ και η Κύπρος φάσεις θα παράξει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Νορβηγία - Κύπρος: 1& Goal/Goal (απόδοση 4.00), 21:45 Νορβηγία - Κύπρος: Καταλογισμός πέναλτι (απόδοση 3.00), 21:45
Keywords
Τυχαία Θέματα