Προγνωστικά Ιταλία: Κερδίζει η Γιουβέντους όποτε σκοράρει ο Βλάχοβιτς

Το μέλλον του Μάσιμο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους παραμένει αβέβαιο, παρόλα αυτά ο έμπειρος τεχνικός έσωσε προς το παρόν την καρέκλα του με τη νίκη στο ντέρμπι του Τορίνο.

Η Γιουβέντους σε ακόμη έναν αγώνα δεν εντυπωσίασε, ήταν όμως σταθερή αμυντικά και είχε υπομονή στο παιχνίδι της μέχρι να βρει το νικητήριο γκολ (1-0, 73') με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Η νίκη απέναντι στην Τορίνο πρόσφερε ηρεμία και χρόνο στον Αλέγκρι, ωστόσο με τη Γιούβε στο -10 από την κορυφή

είναι απαραίτητο η ομάδα να τρέξει ένα γερό σερί που θα την φέρει κοντά στην τετράδα. Σε παιχνίδια λοιπόν όπως το αποψινό με την Έμπολι δεν νοείται οι “μπιανκονέρι” να πετούν βαθμούς (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Η Έμπολι του Πάολο Τζανέτι είναι μαχητικό σύνολο και προέρχεται μάλιστα από τη νίκη κόντρα στη Μόντσα. Αυτό ίσως είναι ένα θετικό στοιχείο για τη Γιουβέντους, αφού θα βρει απέναντί της μία ομάδα που βαθμολογικά είναι εντός προγραμματισμού και δεν αισθάνεται πίεση.

Σε κάθε περίπτωση, η Γιουβέντους χρειάζεται απόψε μία πειστική επικράτηση, καθώς την Τρίτη ακολουθεί το κομβικό ματς με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα, όπου ουσιαστικά κρίνεται το ευρωπαϊκό της μέλλον. Θα είναι καταστροφικό για τη “μεγάλη κυρία” να πάει να παίξει έναν “τελικό” κόντρα στους Πορτογάλους, κουβαλώντας γκρίνια από μία νέα γκέλα εντός συνόρων.

Πόρτο - Μπενφίκα: Προγνωστικά και Ανάλυση για το μεγάλο ντέρμπι

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο άσος προφανώς είναι το φαβορί, ωστόσο τα 1.45 δεν προκαλούν κανένα ενδιαφέρον. Για αυτό λοιπόν θα πρέπει να αναζητήσουμε κάποιο συνδυαστικό στοίχημα. Η καλύτερη επιλογή φέτος στα παιχνίδια της Γιουβέντους αποδεικνύεται το anytime του Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος έχει ήδη φτάσει τα έξι γκολ στη Serie A.

Ο Σέρβος φορ έχει σκοράρει φέτος σε έξι αγώνες και στους πέντε εξ αυτών η Γιούβε κέρδισε. Πέτυχε δύο γκολ στο 3-0 επί της Σασουόλο. Σκόραρε στο 2-0 επί της Σπέτσια. Βρήκε επίσης δίχτυα στο 3-0 επί της Μπολόνια και στο 3-1 απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, ενώ ήταν ο “χρυσός” σκόρερ και στο ντέρμπι του Τορίνο. Στο μοναδικό ματς, που ο Βλάχοβιτς σημείωσε γκολ, αλλά η Γιουβέντους δεν κέρδισε, είναι το 1-1 με τη Ρόμα.

Το combo νίκη Γιουβέντους και σκόρερ Βλάχοβιτς μας δίνει μία αξιοπρεπή απόδοση σε τιμές κοντά στο 2.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Γιουβέντους – Εμπολι: 1 & Βλάχοβιτς Anytime (απόδοση 2.30), 21:45
Keywords
Τυχαία Θέματα