Προγνωστικά Γερμανία: Σοβαρεύεται η Μπάγερν, πιέζεται το διπλό της Φράιμπουργκ

11:26 4/3/2023 - Πηγή: Sport 24

Γεμάτο το πρόγραμμα απόψε στην Bundesliga με έξι συνολικά αναμετρήσεις. Στο Μπορούσια Παρκ, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Φράιμπουργκ σε ένα παιχνίδι όπου έχει μαζευτεί αισθητά το διπλό (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Από τα αρχικά 2,80-2,90, βρίσκεται πλέον στο 2,60-2,70 κατά μέσο όρο στις στοιχηματικές εταιρίες.

Η Γκλάντμπαχ, μετά τη μεγάλη νίκη με 3-2 επί της Μπάγερν,

προσγειώθηκε ανώμαλα στο Μάιντς, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-0. Τα "πουλάρια" εδώ και μία τριετία βρίσκονται σταθερά σε πτωτική πορεία. Μετά την τέταρτη θέση του 2020, ακολούθησε η όγδοη το 2021 και πέρυσι τερμάτισαν μόλις στη δέκατη. Φέτος, με τον Ντάνιελ Φάρκε στον πάγκο, στόχος είναι απλά να μην κατρακυλήσουν ακόμη πιο χαμηλά.

Η Μπορούσια είναι εμφανώς μία ομάδα που έκλεισε τον κύκλο της και δεν έχει πλέον προοπτική. Τόσο η διοίκηση, όσο και ο Φάρκε, έχουν παραδεχθεί δημόσια ότι η Γκλάντμπαχ δεν είναι αυτή τη στιγμή σε θέση να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το καλοκαίρι θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε γερό λίφτινγκ στο ρόστερ, δεδομένου μάλιστα ότι αποχωρούν δύο εκ των κορυφαίων παικτών της. Ο μπακ/στόπερ Ραμί Μπενσεμπαϊνί και ο πρώτος της σκόρερ Μάρκους Τουράμ (11 γκολ) θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, αφού το συμβόλαιό τους λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να το ανανεώσουν.

Στον αντίποδα, η Φράιμπουργκ πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της και κυνηγάει με αξιώσεις ακόμη και την παρθενική της έξοδο στους ομίλους του Champions League. Την ερχόμενη Πέμπτη, έχει το ιστορικό παιχνίδι με τη Γιουβέντους, στο Τορίνο για το Europa League και ο Κρίστιαν Στράιχ τόνισε πως θα ήταν ιδανικό για την ψυχολογία της να περάσει νικηφόρα από το Μπορούσια Παρκ.

Την περσινή σεζόν, η Φράιμπουργκ είχε στήσει ένα απίστευτο πάρτι στη συγκεκριμένη έδρα, κερδίζοντας με 6-0. Προφανώς, δεν γίνονται αυτά κάθε χρόνο, ωστόσο η ομάδα του Στράιχ είναι πολύ πιο σταθερή, σοβαρή και συνεπής συγκριτικά με την Γκλάντμπαχ και σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει την εμπιστοσύνη μας.

Επίσης, η Φράιμπουργκ έχει σε καταπληκτική κατάσταση τον ηγέτη της, Βιντσέντσο Γκρίφο (14 γκολ φέτος σε πρωτάθλημα και Ευρώπη) και κατεβαίνει πλήρης, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, που θα έχουν εκτός τον βασικό τους γκολκίπερ, Γιόνας Ομλιν και τον αξιόλογο χαφ Γιούλιαν Βάιγκλ.

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με τα ντέρμπι

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο βραδινό παιχνίδι της ημέρας, η Μπάγερν φιλοξενείται από τη Στουτγάρδη του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου (19:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Οι Σουηβοί πάνω που πήραν μία νίκη ανάσα, με 3-0 επί της Κολωνίας, έχασαν από την ουραγό Σάλκε και παραμένουν σε πολύ δύσκολη θέση.

Η Στουτγάρδη προσέλαβε τον Μπρούνο Λαμπαντία κατά τη διάρκεια της διακοπής, ωστόσο μέχρι στιγμής αυτή η επιλογή δεν αποδεικνύεται επιτυχημένη, αφού ο απολογισμός της στο πρωτάθλημα είναι 1-2-4 στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν.

Από την άλλη, η Μπάγερν υπενθύμισε την προηγούμενη εβδομάδα ποιος παραμένει το αφεντικό στη Γερμανία, επικρατώντας με συνοπτικές διαδικασίες της Ουνιόν Βερολίνου. Οι πρωτευουσιάνοι πήγαν στο Μόναχο αήττητοι (7-2-0) μέσα στο 2023, ωστόσο εκεί έχασαν πολύ εύκολα με 3-0. Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο η Ουνιόν σώθηκε από συντριβή χάρη στον γκολκίπερ της.

Η Μπάγερν αναμένεται να δει με σοβαρότητα και το αποψινό παιχνίδι, καθώς η Ντόρτμουντ έχει ξεκινήσει με 8/8 νίκες το 2023 και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το χθεσινό 2-1, στο ντέρμπι με τη Λειψία. Οι Βαυαροί έχουν δώσει πολλά δικαιώματα φέτος, καθώς μετρούν ήδη εννιά γκέλες σε 22 αγωνιστικές (7 ισοπαλίες, 2 ήττες), όμως όταν νιώθουν απειλή, συνήθως σοβαρεύονται και τρέχουν μεγάλα νικηφόρα σερί.

Άλλωστε, η Στουτγάρδη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμη και... εξοχικό της Μπάγερν, καθώς εκεί μετράει 12 διαδοχικές νίκες εκεί. Επίσης, κόντρα στον Μπρούνο Λαμπαντία, μετράει 15 νίκες σε 16 αγώνες πρωταθλήματος.

Θα προξενήσει μεγάλη έκπληξη αν σπάσει το διπλό του 1.45. Μπορούμε βέβαια να πάρουμε με το σχετικό ρίσκο και το Over 1,5 ημίχρονο για να πάμε σε απόδοση άνω του 3.00! Η Μπάγερν πιθανότατα θα κοιτάξει να καθαρίσει από νωρίς το ματς, διότι την Τετάρτη ακολουθεί η κρίσιμη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League, επομένως το ιδανικό για τον Γιούλιαν Νάγκελζμαν, θα ήταν να κάνει συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο μέρος. Ούτως ή άλλως, η Μπάγερν μετράει φέτος 13 Over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο, τα περισσότερα στην κατηγορία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Γκλάντμπαχ – Φράιμπουργκ: 2 (απόδοση 2.70), 16:30 Στουτγάρδη – Μπάγερν: 2 & Over 1,5 α' ημίχρονο (απόδοση 2.10), 19:30
Keywords
Τυχαία Θέματα