Προγνωστικά Μπάσκετ: Πήρε εμπρός η ΑΕΚ Betsson και πάει ολοταχώς για το 2.05

Η ΑΕΚ Betsson δοκιμάζεται απόψε στη Σαρδηνία απέναντι στη Σάσαρι για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League (21:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα ξεκίνησε ιδανικά τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις φέτος, επικρατώντας στα Λιόσια με 84-79 της ισχυρής Λούντβιγκσμπουργκ.

Ακολούθησε το εντυπωσιακό 100-70 επί του Απόλλωνα Πατρών για την τρίτη αγωνιστική της Basket League.

Η Ένωση λοιπόν δείχνει ότι έχει αρχίσει να παίρνει εμπρός, μετά την απρόσμενη ήττα της πρεμιέρας από το Λαύριο. Υπενθυμίζεται, ότι οι κιτρινόμαυροι ήταν απόλυτα ανταγωνιστικοί και στο ΣΕΦ κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, χάνοντας τελικά στις λεπτομέρειες με 79-71.

Ο Πλάθα δεν θα έχει στη διάθεσή του απόψε τον βασικό του σέντερ, Καμπεγκέλε, λόγω τραυματισμού, επομένως το βάρος στο "5" θα πέσει κυρίως στον Χατζηδάκη. Το θετικό πάντως είναι ότι βρίσκει σταδιακά τα πατήματά του, το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού, ο Μπεν ΜακΛεμορ. Ο Αμερικανός άσος είχε 13 πόντους κόντρα στη Λούντβιγκσμπουργκ, ενώ με τον Απόλλων έβαλε 26 σε μόλις 17 λεπτά συμμετοχής.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν λογικά φαβορί την ΑΕΚ Betsson μέσα στη Σαρδηνία, δεδομένου ότι η Σάσαρι έχει ξεκινήσει τη σεζόν με ρεκόρ 1-4 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Η ιταλική ομάδα, στην πρεμιέρα του Basketball Champions League, έχασε εύκολα εκτός έδρας, με 93-85 από την πρωταθλήτρια Πολωνίας, τη Σζτσέτσιν. Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι της για την ιταλική λίγκα έχασε και στην Μπολόνια από τη Βίρτους με 80-66.

Υπενθυμίζεται, ότι η Σάσαρι είχε αποκλειστεί πέρυσι από τον πρώτο γύρο του Champions League, ευρισκόμενη στον ίδιο όμιλο με τον ΠΑΟΚ. Δεν θα προξενήσει καμία εντύπωση αν έχει και φέτος την ίδια τύχη.

Το διπλό είναι στο 1.65 και μπορεί να φτάσει στο 2.05 αν σημειώσει τουλάχιστον οκτώ πόντους ο Ουσμάν Ντιόπ. Ο Σενεγαλέζος φόργουορντ είναι ο πιο αξιόπιστος σκόρερ της Σάσαρι και στα πέντε φετινά επίσημα ματς δεν έχει πέσει σε κανένα κάτω από τους 11 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Σάσαρι – ΑΕΚ Betsson: 2 & Ντιόπ Over 7,5 πόντοι (απόδοση 2.05), 21:30
Keywords
Τυχαία Θέματα