Προγνωστικά Αγγλία: Τριάδα φαβορί από το FA Cup

11:34 6/1/2024 - Πηγή: Sport 24

Ξεκίνημα με το Κόβεντρι – Όξφορντ. Η Κόβεντρι, όπως και πέρσι, άργησε κάπως, όμως πλέον πάει με γκάζια και βρίσκεται σε φάση αντεπίθεσης, ανεβάζοντας το σερί της σε 4-3-0. Είναι καλά σαν εικόνα και με ψυχολογία, ο Ρόμπινς είναι έμπειρος τεχνικός και γνωρίζει πως ένα αποτέλεσμα θα δώσει έξτρα πόντους αυτοπεποίθησης, ενώ το “CBS” σαν έδρα, δίνει στην ομάδα του πάντα μια έξτρα ώθηση. Ο άσος στο 1.70.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου

Συνεχίζουμε με το ΚΠΡ – Μπόρνμουθ. Η Μπόρνμουθ έκλεισε πολύ δυνατά το 2023

με μόλις δυο ήττες σε 10 παιχνίδια, η δουλειά του Ιραόλα δίνει όλο και περισσότερο καρπούς. Η ΚΠΡ στον αντίποδα, μπήκε στο 2024 με την 4η ήττα στα έξι χωρίς νίκη τελευταία και το όλο κάδρο της χρονιάς δείχνει μάχη μέχρις εσχάτων για την παραμονή.

Πάει σε πρωταθληματικό ρεπό και ξαναπαίζει σε 15 μέρες η Μπόρνμουθ. Αυτό σημαίνει πως ο Ιραόλα δεν έχει λόγο ούτε να ξεκουράσει παίκτες, ενώ δεν είναι χθεσινός και ξέρει πως είναι κομβικό να συνεχίσει η ομάδα του στο καλό ψυχολογικό μομέντουμ. Παράλληλα, όσοι πάρουν ευκαιρίες στην 11άδα, θα ψάξουν εμφάνιση προθέσεων. Το διπλό φαβορί του 1.55.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος, υπάρχει και το Μίντλεσμπρο – Άστον Βίλα. Θα το χτυπήσει όσο μπορεί η Μίντλεσμπρο, για αυτό δεν θα έπρεπε να αμφιβάλλει κανείς. Όμως, με ένα ημιτελικό League Cup μπροστά της (εντός με την Τσέλσι την Τρίτη), αλλά και με γαϊτανάκι απουσιών και αντίπαλο αυτού του επιπέδου, το πράγμα δυσκολεύει πολύ. Η Άστον Βίλα έκλεισε το 2023 ιδανικά, έκανε τις περισσότερες (17) εντός έδρας νίκες και μάζεψε τους περισσότερους (53) πόντους στην κατηγορία. Το θέλει πολύ η ομάδα του Έμερι, τείνει να εξελιχτεί σε πικρό χάπι το Κύπελλο αφού δεν έχει κάνει νίκη στη διοργάνωση από το 2016.Και εδώ φαβορί το διπλό στο 1,60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Κόβεντρι – Όξφορντ: 1 (απόδοση 1.70), 14:30 ΚΠΡ - Μπόρνμουθ: 2 (απόδοση 1.55), 17:00 Μίντλεσμπρο – Άστον Βίλα: 2 (απόδοση 1.60), 19:30
Keywords
Τυχαία Θέματα