Προγνωστικά Αγγλία: "Μιλάει" η δύναμη του Elland Road στο 2.10

12:01 9/4/2023 - Πηγή: Sport 24

Μπορεί τα βλέμματα να κεντρίζει κυρίως το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Αρσεναλ, από το σημερινό πρόγραμμα της Premier League, ωστόσο και η αναμέτρηση της Λιντς με την Κρίσταλ Πάλας συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον αναφορικά με τη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για να αποφύγουν τον υποβιβασμό (16:00 Novasports

Premier League, Live από το SPORT24).

Η Κρίσταλ Πάλας είχε τρέξει ένα απογοητευτικό 0-5-7, ωστόσο στο ντεμπούτο του Ρόι Χόντγκσον κέρδισε 2-1 τη Λέστερ και έβαλε στοπ στην κατρακύλα. Περισσότερο πάντως από τη νίκη, άρεσε η εμφάνισή της, όπως μαρτυρούν και τα xGoals (1,93-0,20). Για πρώτη φορά μετά από 12 αγωνιστικές και το 2-0 επί της Μπόρνμουθ στις 31 Δεκεμβρίου, σημείωσε πάνω από ένα γκολ. Πρέπει ωστόσο να συνυπολογιστεί ότι δεν... σκότωσε κανένα θηρίο. Η Λέστερ φέτος είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση της σεζόν. Οι “αλεπούδες” έχασαν χθες και από την Μπόρνμουθ και συμπλήρωσαν επτά ήττες στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (0-1-7).

Στον αντίποδα, η Λιντς προέρχεται από το 2-1 επί της Νότιγχαμ με ανατροπή. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της σε έξι ματς με τον Χάβι Γκράθια στον πάγκο της, όσες δηλαδή έκανε στις προηγούμενες 22 αγωνιστικές. Γενικά, η Λιντς βασίζεται κυρίως στη δύναμη του Elland Road, καθώς εκεί έχει μαζέψει τους 20 από τους συνολικά 29 βαθμούς της. Συν τοις άλλοις, έχει εξαιρετική παράδοση εντός έδρας με την Πάλας, με επτά σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο άσος έχει λογικά το προβάδισμα στο 2.15, δεδομένου ότι η Πάλας έχασε με τραυματισμό τον κορυφαίο της παίκτη, Βιλφρίντ Ζαχά (6 γκολ), ενώ είναι εκτός και ο βασικός γκολκίπερ Βιθέντε Γκουάιτα. Άλλωστε, η Πάλας στα τελευταία έξι παιχνίδια της εκτός έδρας πήρε μόλις έναν βαθμό (0-1-5).

Για όποιον θέλει να πάρει και λίγο μεγαλύτερη απόδοση (2,50), μπορεί να συνδυάσει τον άσο και με το Under 0,5 των "αετών" στο πρώτο ημίχρονο. Οι Λονδρέζοι δεν έχουν πετύχει κανένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μέσα στο 2023, σε συνολικά 13 αγώνες!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Λιντς – Κρίσταλ Πάλας: 1 (απόδοση 2.10), 16:00
Keywords
Τυχαία Θέματα