Πρόεδρος Παρτίζαν: "Το μπάτζετ θα είναι 20% μεγαλύτερο, έτσι έμεινε ο Πάντερ"

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην Mozzart Sport, στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τρόπο παραμονής του Κέβιν Πάντερ στο Βελιγράδι παρά το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, αλλά και τους στόχους της νέας σεζόν, όπου τόνισε ότι το μπάτζετ θα αυξηθεί κατά 20%.

Για την υπόθεση Πάντερ ανέφερε: "Ο Κέβιν είναι ένας φανταστικός άνθρωπος, όλοι θέλαμε να μείνει στο κλαμπ. Μίλησα με τα περισσότερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ήταν όλοι υπέρ της παραμονής του αρχηγού

στο κλαμπ.

Όταν ο Ζόραν Σάβιτς με ενημέρωσε ότι είχε σχεδόν τελειώσει και ότι ο Κέβιν πήγαινε στην Μπαρτσελόνα, του είπα να ζητήσει από τους παράγοντες και τον Κέβιν να περιμένουν μερικές ώρες για να αποφασίσουν. Ρώτησα ποια ήταν τα εμπόδια και τι θα άλλαζε την κατάσταση υπέρ μας.

Ο Ζόραν μετέφερε στον μου τις συνθήκες στις οποίες αντιδράσαμε ως σύλλογος και ο Κέβιν έμεινε στην Παρτιζάν. Είμαι περήφανος που κρατήσαμε έναν τέτοιο παίκτη, ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει για τον σύλλογο και τους φιλάθλους".

Για τους στόχους της νέας σεζόν και το μπάτζετ: "Όλοι θέλαμε μια καλύτερη ομάδα την επόμενη σεζόν, ο προϋπολογισμός μας θα είναι 20% μεγαλύτερος από την περσινή σεζόν.

Είναι απολύτως κατανοητό ότι οι σύλλογοι θα κοστίζουν λίγο παραπάνω, ο σύλλογος πρέπει να βγάλει χρήματα με κάποιο τρόπο.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν σημαντικά περισσότερα από 20.000 άτομα εγγεγραμμένα στον ιστότοπο εποχιακών αγορών μας, λυπάμαι που δεν θα έχουμε αρκετά για όλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα