Ποντένσε: "Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος που του αξίζουν τέτοιες προκρίσεις"

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον μεταξύ των 8 κορυφαίων ομάδων του Conference League μετά από τον ασύλληπτο θρίαμβο που πέτυχε εις βάρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας 6-1 εκτός έδρας, με τον Ντανιέλ Ποντένσε να δηλώνει υπερήφανος μιλώντας στη κάμερα της Cosmote TV και να ξεκαθαρίζει πως το κλειδί για ακόμα μεγαλύτερες στιγμές είναι να βρει η ομάδα την ισορροπία της.

Αναλυτικά
όσα δήλωσε:

"Είμαστε μία ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, θα πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί. Σήμερα το πιστεύαμε, το έχουμε ξανακάνει, έχουμε νικήσει την Γουέστ Χαμ, βάλαμε τέσσερα γκολ στον ΠΑΟΚ. Ξεκινήσαμε ήρεμοι, ξέροντας πως αν βάλουμε ένα ή δύο γκολ μπορούμε την ανατροπή. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και καταφέραμε να φτάσουμε σε έναν θρίαμβο.

Πρέπει να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Δεν επιτρέπεται να κάνουμε θρίαμβο απέναντι σε μεγάλος αντιπάλους και να μην κάνουμε καλά ματς απέναντι σε κακούς αντιπάλους. Θα πρέπει να βρούμε την ισορροπία μας.

Οφείλουμε να πιστέψουμε στον εαυτό μας, είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος που του αξίζουν τέτοιες προκρίσεις. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλα όνειρα και μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά, να δώσουμε συγχαρητήρια και στους μικρούς για τη μεγάλη πρόκριση επί της Μπάγερν".

Keywords
Τυχαία Θέματα