Παρί: Σκέφτεται να τιμωρήσει τον Μέσι για το ταξίδι του στη Σαουδική Αραβία χωρίς την άδεια του Γκαλτιέ

20:01 2/5/2023 - Πηγή: Sport 24

Ενός κακού μύρια έπονται λέει ο θυμόσοφος λαός και αυτή η ρήση ταιριάζει γάντι στην περίτπωση της Παρί, για την οποία δεν έφτανε η εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Λοριάν (ένα ακόμα άσχημο αποτέλεσμα στο Παρκ Ντε Πρενς το τελευταίο διάστημα) αλλά ήρθε και η συμπεριφορά του Λιονέλ Μέσι να βάλει... μπουρλότο στα θεμέλια του γαλλικού συλλόγου.

Ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής αγνόησε το "όχι" που άκουσε από τον προπονητή του Κριστόφ Γκαλτιέ αλλά και τον τεχνικό σύμβουλο, Λουίς Κάμπος, και ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία

στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει υπογράψει με το υπουργείο Τουρισμού της αραβικής χώρας, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η "Equipe" με δημοσίευμά της στην ηλεκτρονική έκδοσή της, το μπαϊράκι που σήκωσε ο Μέσι είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη γκρίνια στα αποδυτήρια από τους συμπαίκτες του που έκαναν λόγο για προνομιακή μεταχείριση, ενώ το θέμα δεν θα μείνει εκεί αλλά θα πάει πολύ... παραπάνω.

Συγκεκριμένα θα επιληφθεί ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ο πρόεδρος των Παριζιάνων εξετάζει πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο τιμωρίας του Μέσι και σε μία τέτοια περίπτωση μένει να φανεί για το αν θα είναι κάποιο πρόστιμο αλλά και το αν θα δημοσιοποιηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα