ΠΑΟΚ: Συνεχίζει με ατομικό ο Μάρκος Αντόνιο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προπόνησε και σήμερα το πρωί (13/10) τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και τους περιμένει και πάλι τη Δευτέρα το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε και πάλι τον Μάρκος Αντόνιο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα με τον Βραζιλιάνο να μην έχει καταφέρει να μπει ακόμη στις προπονήσεις των συμπαικτών του.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Φιλίπε Σοάρες που παραμένει από τα μέσα του Αυγούστου

και το δεύτερο παιχνίδι με τη Χάιντουκ Σπλιτ στην Τούμπα.

Ο νεαρός Πορτογάλος προσπαθεί να ξεπεράσει την θλάση που αποκόμισε από το παιχνίδι εκείνο και λογικά μόλις τα καταφέρει θα πάρει χρόνο συμμετοχής στους αγώνες του ΠΑΟΚ Β' για να αποκτήσει ρυθμό .

"Η δουλειά συνεχίζεται στην Νέα Μεσημβρία με την τακτική σε πρώτο πλάνο. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν με τον Ράζβαν Λουτσέσκου στο τακτικό κομμάτι και η προπόνηση έκλεισε με ένα τουρνουά τεσσάρων ομάδων.

Οι Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα. Οι παίκτες έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο και θα επιστρέψουν κανονικά στις προπονήσεις τη Δευτέρα (16.10) στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα