ΠΑΟΚ: Στη Νορβηγία συνδέουν τον Νάσμπεργκ με την ΑΙΚ και το MLS

Αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα στη Νορβηγία σύμφωνα με τα οποία ΑΙΚ Στοκχόλμης και ομάδες από το MLS ενδιαφέρονται για τον Ιβάν Νάσμπεργκ, είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα έβλεπε με ενδιαφέρον την προοπτική παραχώρησης του έμπειρου αμυντικού.

Ο Νάσμπεργκ αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι όταν ο Δικέφαλος

αναζητούσε ενίσχυση στα στόπερ του μετά την αποχώρηση του Άνχελ Κρέσπο, ως ελεύθερος από την Βαλερένγκα, της οποίας ήταν ο αρχηγός. Η καθυστερημένη ωστόσο άφιξη του έφερε στο προσκήνιο τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που δεν έχασε την ευκαιρία που του δόθηκε.

Ο Κουλιέρακης λοιπόν ήταν από πέρυσι ο βασικός αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ και φέτος επανήλθε, από το σοβαρό τραυματισμό του και ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Έτσι οι δυο Έλληνες βρίσκονται πιο μπροστά από τον 27χρονο στην ιεραρχία των στόπερ κάτι που σημαίνει ότι ο Νάσμπεργκ δεν έχει και μεγάλο χρόνο συμμετοχής και είναι λογικό να εξετάζει τις επιλογές του.

Από την άλλη πλευρά ενώ υπάρχει πληθώρα αριστεροπόδαρων στόπερ, δεξιοπόδαρους ο ΠΑΟΚ έχει τον Τροστ Εκόνγκ – που αποκτήθηκε με την προοπτική να είναι ο ηγέτης της άμυνας του Δικεφάλου, αλλά για την ώρα δεν τα έχει καταφέρει- και τον κατά συνθήκη στόπερ Τόμας Κεντζιόρα.

Σε κάθε περίπτωση για να υπάρξει οποιαδήποτε διορθωτική κίνηση στους κεντρικούς αμυντικούς θα πρέπει πρώτα να προκύψει κάποια αποχώρηση. Για αυτό και αν προκύψει κάποια πρόταση για τον Νάσμπεργκ στην Τούμπα θα την εξετάσουν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Keywords
Τυχαία Θέματα