ΠΑΟΚ: Οι δυο αλλαγές του Λουτσέσκου για τη Μπεϊτάρ

15:04 2/8/2023 - Πηγή: Sport 24

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από χθες στο Ισραήλ και σήμερα το απόγευμα θα προπονηθεί στο γήπεδο της Μπειτάρ, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του για τη ρεβάνς του 0-0 στην Τούμπα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς και δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης στην Τούμπα.

Η παρουσία του Ντόουγκλας Αουγκούστο στον άξονα θα είναι η μια από αυτές. Ο Βραζιλιάνος

εξέτισε την ποινή του, για την αποβολή του στον περυσινό αγώνα με τη Λέφσκι και πλέον είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Λουτσέσκου ρωτήθηκε σχετικά με την ετοιμότητα του αλλά και το ενδεχόμενο να έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ απέρριψε ήδη δυο προτάσεις από τη Ναντ, που ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει αμφιβολίες ότι η παρουσία του Αουγκούστο θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του στο δύσκολο αυριανό παιχνίδι -:"είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχω προπονήσει" δήλωσε χαρακτηριστικά- τονίζοντας παράλληλα ότι θα πρέπει και πνευματικά έτοιμος.

"Ελπίζω όλα να είναι απόλυτα καλά και στο μυαλό του ο Ντόουγκλας, είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για εμάς" είχε πει στη συνέντευξη Τύπου μετά τον πρώτο αγώνα με τους Ισραηλινούς στην Τούμπα. Όλες αυτές τις ημέρες ο Λουτσέσκου μιλά με τον Αουγκούστο με σκοπό να τον έχει έτοιμο σε όλα τα επίπεδα γιατί τον θεωρεί πολύ σημαντικό στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του για να περάσει στην επόμενη φάση του Conference League.

Η δεύτερη αλλαγή που σκέφτεται ο προπονητής του Δικεφάλου είναι να ξεκινήσει τον Κάλεντ Νάρεϊ. Ο Γερμανός που μπήκε ως αλλαγή στο πρώτο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς θα πάρει φανέλα βασικοί και έχει ενδιαφέρον ποιος από τους τρεις μεσοεπιθετικούς θα αφήσει στον πάγκο. Ο Τάισον είναι αυτός που μάλλον δεν κινδυνεύει να μπει στην εξίσωση σε αντίθεση με τους Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς.

Πιθανότατα μάλιστα ο νεαρός Έλληνας μεσοεπιθετικός θα είναι αυτός που θα χάσει την θέση του στη αρχική ενδεκάδα με τον Βραζιλιάνο να αναλαμβάνει το ρόλο του "δεκαριού" του Δικεφάλου. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Νάρεϊ θα παίξει δεξιά και ο Ζίβκοβιτς θα μετακομίσει στα αριστερά της επίθεσης του ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα