ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου ποντάρει στην πετυχημένη συνταγή με μικρές διαφοροποιήσεις

12:32 6/2/2022 - Πηγή: Sport 24

Ο ΠΑΟΚ μετρά 8 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία του 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Το θέμα για τον Δικέφαλο είναι ότι οι ισοπαλίες ήρθαν στα δυο ντέρμπι που έδωσε με ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Το τελευταίο ντέρμπι που κέρδισε η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν εκείνο με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, πραγματοποιώντας μάλιστα και μια ιδιαίτερα

πειστική εμφάνιση. Μια αντίστοιχη καλή εμφάνιση και νίκη περιμένει από τους παίκτες του και απόψε (19:30, Novasports Prime και Live από το SPORT24 με ηχητική περιγραφή) ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος απέναντι στο Τριφύλλι κουβαλά μια εξαιρετική παράδοση.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αφήνοντας εκτός αποστολής τον Λευτέρη Λύρατζη, έδειξε πως έχει στο μυαλό του και τον δεύτερο προημιτελικό με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα "θυσιάσει" κάτι από τη δυναμική της ομάδας του στο παιχνίδι με τους πράσινους.

Η πιθανή ενδεκάδα

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, με την τετράδα στην άμυνα να αποτελείται από τους Σάστρε -Σίντκλεϊ στα δυο άκρα και τον Ίνγκασον με έναν από τους Μιχαηλίδη ή Κρέσπο στο κέντρο.Το δίλημμα για τον παρτενέρ του Ισλανδού στόπερ είναι ένα από τα αυτά που θα πάρουν απάντηση όταν ο Λουτσέσκου ανακοινώσει την ενδεκάδα.

Στα χαφ το δίδυμο Κούρτιτς – Τσιγγάρας θα παραμείνει με τον Αουγκούστο, που επιστρέφει από τιμωρία να αγωνίζεται μπροστά τους. Στα δεξιά της επίθεσης θα παίξει ο Ζίβκοβιτς, αριστερά ένας από τους Μπίσεσβαρ ή Μίτριτσα και στην κορυφή είναι σίγουρος ο Άκπομ.

Ο Λουτσέσκου περιμένει από τους παίκτες του να μπουν δυναμικά, όπως συνηθίζουν στους περισσότερους αγώνες τους και μόνο αν η εξέλιξη του ντέρμπι του το επιτρέψει θ' αρχίσει να διαχειρίζεται το ρόστερ του ενόψει του μεγάλου αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο κύπελλο.

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ συζητούν και αναλύουν το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, καθώς κι όλη τη δράση της 22ης αγωνιστικής. Σέντρα στις 21:30.

Keywords
Τυχαία Θέματα