ΠΑΟΚ: Εκτεταμένο rotation από τον Λουτσέσκου στη ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό

Ο ΠΑΟΚ φρόντισε να κάνει τη δουλειά στον πρώτο προημιτελικό με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, έτσι απόψε στο δεύτερο παιχνίδι με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία (31/01, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24), ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα διαχειριστεί

το ρόστερ του.

Είναι λογικό για τον προπονητή του Δικεφάλου, μιας και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson διασφαλίστηκε από τα 4 γκολ που πέτυχε εκτός έδρας η ομάδα του να θέλει να βγάλει την σημερινή υποχρέωση, κάνοντας τη μέγιστη δυνατή οικονομία δυνάμεων.

Ποιους θα επιλέξει; Μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν καθώς μόνο μια προπόνηση μεσολάβησε ανάμεσα στο σημερινό και το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναικό. Ωστόσο οι επιλογές που έγιναν στη σύνθεση της αποστολής δίνουν μια εικόνα για το εκτεταμένο rotation.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει και σε αυτό το παιχνίδι κυπέλλου ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ο Μιχαηλίδης που δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι και Νάσμπεργκ θα είναι λογικά στο κέντρο της άμυνας με τον Ράφα Σοάρες αριστερά και -αυτό είναι ζήτημα- τον Σάστρε, ελλείψει άλλου ακραίου δεξιά. Εκτός και αν ο προπονητής του ΠΑΟΚ "βαφτίσει" κάποιον άλλον από τους παίκτες που έχει διαθέσιμους, δεξί μπακ για αυτό και μόνο το παιχνίδι.

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν Σβαμπ και Τσιγγάρας, στο "δέκα" ο Μάρκος Αντόνιο, δεξιά ο Άντριγια Ζίβκοβιτς, αριστερά ο Κωνσταντέλιας και στην κορυφή θα παίξει ο Στέφανος Τζίμας.

Έτσι και αλλιώς η "μαεστρική" διαχείριση του ρόστερ από τον Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κρατήσει όλο το ρόστερ του σε εγρήγορση και χωρίς διαχωριστικές, σε βασικούς και αναπληρωματικούς, γραμμές.

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει το αποψινό παιχνίδι, που μοιάζει εντελώς διαδικαστικό, γνωρίζοντας και τον αντίπαλο του στα ημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς λογικά, εκτός και αν προκύψει παράταση, θα έχει λήξει και το Ατρόμητος- Παναθηναϊκός. Και από αύριο θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον δικό του αγώνα στο Περιστέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα