ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Τάισον ενόψει Λαμίας, εκτός λόγω ίωσης ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς

21:20 1/3/2024 - Πηγή: Sport 24

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με τη Λαμία (3/3, 19:30, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24). Η ίωση που το τελευταίο χρονικό διάστημα δημιουργεί προβλήματα στο στρατόπεδο του Δικεφάλου, βρήκε νέο θύμα με το Ζίβκο Ζίβκοβιτς,

μετά από τους Κοτάρσκι και Αντριγια Ζίβκοβιτς να μένει εκτός προπόνησης.

Οι εκτιμήσεις για τον Τάισον επιβεβαιώθηκαν με τον Βραζιλιάνο να προπονείται κανονικά και να υπολογίζεται για το μεθαυριανό παιχνίδι.

"Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα κόντρα στη Λαμία πλησιάζει στο τέλος της. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου με απόλυτη συγκέντρωση δουλεύει για τον μοναδικό του στόχο, που δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (01.03) ξεκίνησε με δουλειά στο passing game. Ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς παρέμεινε εκτός καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Οι Μιχαηλίδης , Σάστρε κι Εκόνγκ έκαναν θεραπεία, ενώ ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά.

Το Σάββατο (02.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα