Παναθηναϊκός: Ο Μπαλτσερόφσκι συνέκρινε τον Αταμάν με τον Πόποβιτς

12:42 4/8/2023 - Πηγή: Sport 24

Στο περιθώριο της Media Day της Εθνικής Πολωνίας, ο Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι μίλησε σε πολωνική ιστοσελίδα για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και το άλμα που έκανε στην καριέρα του. Ο 23χρονος σέντερ μίλησε για τις πρώτες σκέψεις της μετακόμισης στο ΟΑΚΑ, συνέκρινε τον Εργκίν Αταμάν με τον Γκρεγκ Πόποβιτς και εξήγησε γιατί είναι τόσο κοντά με τον Ματέους Πονίτκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό:

"Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Νιώθω έτοιμος, αλλά μόνο ο χρόνος θα δείξει αν πήρα τη σωστή απόφαση. Προσωπικά θεωρώ ότι έκανα το σωστό. Πριν υπογράψω το συμβόλαιο, μίλησα με πάρα πολλούς ανθρώπους από τον σύλλογο, που ήταν πολύ θετικοί απέναντί μου".

Για τον Εργκίν Αταμάν: "Είναι μεγάλη τιμή. Μπορείς να συγκρίνεις την κατάσταση όπως στο ΝΒΑ, όταν ένας παίκτης συνεργάζεται με τον Γκρεγκ Πόποβιτς. Είμαι πολύ χαρούμενος που με ήθελε τόσο πολύ στην ομάδα. Τώρα όμως δεν μπορείς να επαναπαυτείς, απλά να του δείξεις πως έκανε το σωστό, να του αποδείξεις πως με σκληρή δουλειά θα είμαι χρήσιμος σε εκείνον".

Για τη συζήτηση με τον Ματέους Πονίτκα πριν υπογράψει: "Μιλήσαμε ναι, αλλά αυτό είναι κάτι προσωπικό. Δεν θα ήθελα να πω κάτι. Γενικά τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ. Πριν από το EuroBasket ήμουν χαμένος και ο Ματέους με τράβηξε ξανά προς το φως. Τώρα δουλεύουμε μαζί, με την ελπίδα πως θα τον βοηθήσω να κουβαλήσει την ομάδα στις πλάτες του. Οπότε άλλαξε η κατάσταση: δεν με τραβάει πλέον αυτός από κάπου, αλλά προσπαθεί να με βοηθήσει να καταλάβω τι πρέπει να κάνω για να μην γυρίσω πάλι εκεί. Με προσέχει! Μιλάμε πολύ".

Για τα τατουάζ που έχει κάνει: "Όλα τα νέα τατουάζ που έχω κάνει σχετίζονται με την ελληνική μυθολογία, με αγάλματα και άλλα. Από πολύ μικρός μου άρεσε η μυθολογία".

Keywords
Τυχαία Θέματα