Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Χατζηγιοβάνης, το παλεύει ο Βέλεθ

Περιορίζεται μέρα με τη μέρα το απουσιολόγιο του Λάζλο Μπόλονι ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (05/05, 19:30) του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 7η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten.

Μετά τους Αχιλλέα Πούγγουρα και Καρλίτος Λόπεθ που μπήκαν σε φουλ ένταση στην προπόνηση της Μ. Πέμπτης (29/04), το πρωί της Μ. Παρασκευής (30/04) ήταν η σειρά του Τάσου Χατζηγιοβάνη και του Χουάνκαρ να επανέλθουν στο κανονικό πρόγραμμα, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του 68χρονου τεχνικού για τον κομβικό αγώνα με την ομάδα της Αρκαδίας.

Σε διαδικασία επανένταξης είναι πλέον και ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα το πρωί της Μ. Παρασκευής λόγω του οστικού οιδήματος στον αστράγαλο, ωστόσο από αύριο αναμένεται να "μπει" κι αυτός σε φουλ ρυθμό, συμμετέχοντας στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για το ματς με τον Αστέρα.

ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΒΕΛΕΘ

Ο δε Μπαρτ Σένκεφελντ, ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα αποφόρτισης, διότι είναι πολύ επιβαρυμένος απ’ όλη την εφετινή σεζόν και ο Μπόλονι, μαζί με το ιατρικό τιμ θέλουν να προσέχουν για να τον... έχουν στην τελική ευθεία των playoffs και να μην στερηθούν την παρουσία του στην "πράσινη" ενδεκάδα όπως έγινε στα ματς με τον Άρη και την ΑΕΚ.

Σε ότι αφορά τώρα τον Φραν Βέλεθ, τα δεδομένα δείχνουν να αλλάζουν, καθότι ο Ισπανός αμυντικός ένιωθε καλύτερα το τελευταίο 24ωρο (οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό του ήταν ηπιότερες) κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ο Βέλεθ θέλει πολύ να παίξει την Τετάρτη (05/05) και τη Δευτέρα (03/05) θα δοκιμάσει να πάρει μέρος στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, επιδιώκοντας τη μεγάλη... ανατροπή.

Το δικό του πρόγραμμα ειδικό πρόγραμμα συνέχισε ο Κουρμπέλης, ενώ η προπόνηση των υπολοίπων περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής, τακτική και παιχνίδι τεσσάρων ομάδων.

Το Μ. Σάββατο (01/05) η προπόνηση θα είναι πιο "χαλαρή" και θα περιλαμβάνει ένα τουρνουά ανάμεσα στους παίκτες (θα χωριστούν σε τέσσερις ομάδες), με ξεχωριστά... δώρα για τους "νικητές", στο πνεύμα των ημερών.

Photo Credits: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα