Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Τζούριτσιτς, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της μαγνητικής για Βέρμπιτς - Σπόραρ

Ο Παναθηναϊκός είδε τους Βέρμπιτς - Σπόραρ να αποχωρούν τραυματίες από το ματς με τον Αστέρα αλλά στη διάρκεια της εβδομάδας ο Φατίχ Τερίμ εκτός της ενίσχυσης με τους νεοαποκτηθέντες όπως οι Βίτορ Ούγκο, Μπακασέτας περιμένει και τις επιστροφές από τραυματισμούς ποδοσφαιριστών που είχαν μείνει εκτός το τελευταίο διάστημα.

Ο πρώτος εξ αυτών ήταν ο Φίλιπ Τζούριτσιτς με τον Σέρβο να παίρνει μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

τη Δευτέρα (22/1) το μεσημέρι και να είναι στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού για το ματς με τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να μπουν και κάποιοι εκ των Ιωαννίδη, Τσέριν, Παλάσιος.

Την ίδια ώρα στο τριφύλλι περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής για Βέρμπιτς και Σπόραρ που αποχώρησαν τραυματίες από το παιχνίδι της Κυριακής για να διαπιστωθείθ το ακριβές μέγεθος της ζημιάς και ο χρόνος αποθεραπείας τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο.

Στα θετικά η επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Τζούριτσιτς, ενώ ανεβάζουν στροφές στο ατομικό πρόγραμμα τους οι Ιωαννίδης, Τσέριν, Παλάσιος, Γερεμέγεφ, Χουάνκαρ. Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησαν οι Βέρμπιτς, Σπόραρ, οι οποίοι θα υποβληθούν σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού τους.

Όσοι έπαιξαν περισσότερο από ένα ημίχρονο στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα