Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η πατινέρ σύντροφος του Μάτισεκ, αντιπάλου των πρασίνων

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται το βράδυ της Παρασκευής (10/11, 21:00, Novasports Prime, Match Centrer από το SPORT24) κόντρα στην Άλμπα για την EuroLeague. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα έχει στην αποστολή της για πρώτη φορά το νέο της μεταγραφικό απόκτημά της, Κέντρικ Ναν, ενώ για πρώτη φορά θα πρέπει να διαχειριστεί την απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Οι παίκτες του τριφυλλιού θα αγωνιστούν απέναντι στον Τζόινερ Μάτισεκ, ο οποίος είναι σε σχέση με την αθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ, Μινέρβα Φεμπιέν από τον Ιούνιο του 2019.

Η 24χρονη είναι Γερμανίδα και διαγωνίζεται, έχοντας για παρτενέρ της τον Νικίτα Βολόνι. Οι δύο τους κατέκτησαν φέτος το ασημένιο μετάλλιο στο CS Lombardia Trophy.

Η νεαρή πατινέρ είχε προηγουμένως συνεργαστεί με τον Νόλαν Σίγκρετ με τον οποίο βγήκαν τρεις φορές (2019-2020-2022) Πρωταθλητές Γερμανίας, ενώ εκπροσώπησαν την χώρα τους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022.

Το απαιτητικό πρόγραμμα και τόσο του μπασκετμπολίστα, όσο και της συντρόφου του δεν τους αφήνει πολύ ελεύθερο χρόνο προκείμενου να απολαύσουν ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, η 24χρονη κάνει ότι μπορεί για να παρακολουθεί τους αγώνες του Μάτισεκ, από τις κερκίδες του γηπέδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα