Ολυμπιακός: Με Φρέιρε, Μαντί και Αγκιμπού η αποστολή για τα φιλικά με Ρέιντζερς και Νόριτς

Μπορεί να μην έχει συμπληρώσει 48 ώρες στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για τα φιλικά με Ρέιντζερς (26/7, 21:45) και Νόριτς (29/7, 17:00).

Ο λόγος για τον Νικολάς Φρέιρε ο οποίος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή των ερυθρόλευκων για τα δύο φιλικά, όπως και οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά.

Αντίθετα εκτός έμειναν οι κομμένοι Σισέ, Ζινκερνάγκελ, Μπουτούτσι, Σισέ, Κούντε, Ραντζέλοβιτς, Γκάρι Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ

Καμαρά, Νταμπό, αλλά και οι τραυματίες Χασάν και Λάιντνερ.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Φρέιρε

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τα δύο φιλικά που θα δώσει σε Σκωτία και Αγγλία με Ρέιντζερς (26/7, 21:45) και Νόριτς (29/7, 17:00), αντίστοιχα.

Μετά το τέλος του πρωινού προγράμματος της Τρίτης (25/7), που έγινε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο κ. Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε γνωστή την αποστολή.

Αυτή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Ουσ. Μπα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Φρέιρε, Ιμπόρα, Χουάνγκ, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Κίνι, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Τζολάκης, Βρουσάι".

Keywords
Τυχαία Θέματα