Ο Παναθηναϊκός ψάχνει άλλη μία κυριαρχική εμφάνιση κορυφής, απέναντι στον σούπερ επικίνδυνο Πανσερραϊκό

Έπειτα από μία τρομερά έντονη εβδομάδα μετά τα όσα έγιναν με τον Χουάνκαρ στο φαληρικό ντέρμπι "αιωνίων", τη διακοπή του αγώνα, τη δικαστική μάχη με τον Ολυμπιακό, την τρομερή μονομαχία με τη Ρεν που δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρά την κατάθεση ψυχής στο χορτάρι και την απόφαση των πειθαρχικών οργάνων με την κατακύρωση του clasico υπέρ του Παναθηναϊκού, οι "πράσινοι" επιστρέφουν στην ελληνική πραγματικότητα

απόψε (29/10, 19:30, COSMOTESPORTS 1HD και LIVE στο SPORT24) για ένα πολύ διαφορετικό ματς, απέναντι στον πολύ ανταγωνιστικό φέτος Πανσερραϊκό.

Το "τριφύλλι" θα βρει απόψε στη γεμάτη Λεωφόρο μία σούπερ επικίνδυνη ομάδα, η οποία έχει βάλει ήδη στο αίμα της το μαχητικό πνεύμα του προπονητή της Πάμπλο Γκαρσία, που έβγαλε το... λάδι στον Ολυμπιακό, μέχρι να τη λυγίσει στις 20 Αυγούστου, που έκοψε δύο βαθμούς απ’ την ΑΕΚ στην OPAP Arena έξι μέρες μετά (26/8, 1-1) κι έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο εφετινό πρωτάθλημα, αν και νεοφώτιστη.

Αυξημένο το επίπεδο εγρήγορσης στο "πράσινο" στρατόπεδο για ένα ματς που δεν θα είναι σε καμία περίπτωση "εύκολο" -ειδικά μετά από ευρωπαϊκό αγώνα- με έναν αντίπαλο που κάνει ζημιές και παίζει πολύ οργανωμένα.

Αλλά απαιτείται άλλη μία κυριαρχική εμφάνιση απ’ την πλευρά του Παναθηναϊκού, για να φτάσει στην 7η εφετινή νίκη του και να παραμείνει μόνος πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα, μετά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν έπειτα απ’ την τιμωρία του Ολυμπιακού.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είδε το απουσιολόγιό του να γεμίζει περισσότερο τα τελευταία 24ωρα, πέραν απ’ τους μόνιμους απόντες Χόρντουρ Μάγκνουσον κι Έρικ Πάλμερ-Μπράουν οι οποίοι συνεχίζουν τη θεραπεία τους, αλλά και τον Χουάνκαρ, ο οποίος δεν είναι ακόμη σε θέση να προπονηθεί μετά τον τραυματισμό του στο αριστερό αυτί, απ' την κροτίδα που έπεσε στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (22/10) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Συν τον Ξενόπουλο, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από αιμάτωμα λίγο κάτω τα πλευρά, "σουβενίρ" απ’ τον προτελευταίο αγώνα της β’ ομάδας. Κι αυτό τουλάχιστον του προσφέρει τη δυνατότητα να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα κι ένα (μικρότερο σε σχέση με άλλα εφετινά ματς) rοtation "φρεσκαρίσματος" του βασικού σχήματος.

Οι αλλαγές και οι θέσεις που "παίζονται"

Στην άμυνα δεν μπορεί να κάνει και πολλές αλλαγές, καθότι ελλείψει του Χουάνκαρ στ’ αριστερά θα ξεκινήσει εκ των πραγμάτων ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Δεν αποκλείεται εντούτοις, να επανέλθει στα μετόπισθεν ο Γουίλιαν Αράο, αντί του Γεντβάι, ο οποίος χρειάζεται διαχείριση, καθότι πριν λίγες μέρες ταλαιπωρήθηκε από μικρές ενοχλήσεις στο δικέφαλο μηριαίο μυ. Κάτι που αν επιβεβαιωθεί, θα επαναφέρει τον Ρουμπέν Πέρεθ στο βασικό σχήμα στο ρόλο του "6αριού" του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο Τόνι Βιλένα αντί του καταπονημένου απ’ τα σερί ματς Άνταμ Τσέριν, αλλά και οι Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Ντάνιελ Μαντσίνι στο αριστερό "φτερό" της επίθεσης.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε χθες ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, συμπεριλήφθηκε ο Κλόντιαν Λίλο ως τρίτος γκολκίπερ της ομάδας, αντί του λαβωμένου Ξενόπουλου, ενώ παράλληλα, επέστρεψαν οι Ζέκα, Γερεμέγεφ και Τσόκαϊ.

Αναλυτικά την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αποψινό (29/10, 19:30) αγώνα με τον Πανσερραϊκό στο "Απόστολος Νικολαΐδης" συγκροτούν οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Βέρμπιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα