Ο Ντομινίκ Γουίλκινς παντρεύτηκε για τέταρτη φορά

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Ντομινίκ Γουίλκινς και η αγαπημένη του, Τζεντίντια Χέιζελγουντ. Αυτός είναι ο τέταρτος γάμος που κάνει στη ζωή του ο παλαίμαχος NBAερ και θρύλος του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει και 5 παιδιά από τις προηγούμενες συζύγους του.

"Το να βρεις την αληθινή αγάπη δεν είναι μόνο να περιμένεις το τέλειο άτομο, αλλά και να μάθεις και να ωριμάζεις στην πορεία των ετών. Η αγάπη είναι ένα ταξίδι, όχι ένας προορισμός. Έχει να κάνει με το να ανακαλύψεις

κάποιον που αντηχεί στην ψυχή σου, κάποιον που κάνει το συνηθισμένο να μοιάζει ασυνήθιστο.

Θυμηθείτε, το κατάλληλο άτομο για εσάς όχι μόνο θα σας αγαπήσει στα καλύτερά σας, αλλά θα σταθεί δίπλα σας και στα χειρότερά σας. Διατηρήστε ανοιχτή καρδιά, αγαπήστε τα μαθήματα στην πορεία και όταν η αγάπη σας βρει, αγκαλιάστε την πλήρως. Γιατί τελικά, η αγάπη δεν είναι να βρεις κάποιον τέλειο, αλλά να βρεις κάποιον που κάνει τη ζωή σου τέλεια", έγραψε στην ανάρτησή του από το ευτυχές γεγονός ο Γουίλκινς, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε σχέση με την Χέιζελγουντ από το καλοκαίρι του 2022, όταν και ανέβασαν την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media.

Keywords
Τυχαία Θέματα