Μονόπλευρο το κίνητρο στο Πλατένσε - Βελέζ, ασφαλές το 1.83

Στο Βισέντε Λόπες η Πλατένεσε φιλοξενεί τη Βελέζ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Liga Profesional. Αδιάφορο εν μέρει το παιχνίδι, αφού τη φετινή σεζόν δεν πέφτουν ομάδες λόγω του κορονοϊού, ενώ η Βελέζ έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Copa Libertadores.

Η Βελέζ έχει κατεβάσει ταχύτητα και όλα στρέφονται στις ανανεώσεις των συμβολαίων, ενώ

ο παικταράς εξτρέμ Τιάγο Αλμάδα πάει στην Ατλάντα και στο MLS.

Η Πλατένσε στην τελευταία τριάδα αγώνων δεν έχει χάσει, τρέχει ρεκόρ 1-2-0 (9-7 τα γκολ) χαρίζοντας ματς ροντέο το τελευταίο διάστημα, παίζοντας χωρίς σκοπιμότητα. Μπορεί να μην υποβιβάζονται φέτος οι ομάδες, ωστόσο κάθε βαθμός μετράει για τον μέσο όρο του 2022. Η οικοδέσποινα θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο, θα θέλει να κλείσει θετικά τη σεζόν, ενώ το κλίμα είναι σε πολύ θετικά επίπεδα.

Η Πλατένεσε έχει έξι ομάδες από κάτω της στον μέσο όρο της βαθμολογίας του 2022, αλλά θέλει να έχει μεγαλύτερη άνεση. Είναι αυτή που έχει κίνητρο στο ματς και με βάση την εικόνα που έχει βγάλει αδικείται από το σετ τιμών, παρατηρείται πίεση στον άσο, ωστόσο το 3.94 είναι ακόμα υψηλό. Στο 1.83 κατά μέσο όρο το 1Χ, αξίζει η τιμή, καθώς ούτε η ισοπαλία δεν… θα χαλάσει τη γηπεδούχο.

Ο μέσος όρος της βαθμολογίας του 2022 που θα κρίνει τον υποβιβασμό υπολογίζεται από τις επιδόσεις στο τελευταίο πρωτάθλημα, το Λιγκ Καπ, τη Superliga 19-20 και την Copa de la Superliga της σεζόν 19-20. Δύο πρόκειται να είναι οι ομάδες που θα υποβιβαστούν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Πλατένσε - Βελέζ: 1Χ (απόδοση 1.83), 00:15 S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

Keywords
Τυχαία Θέματα