Ματσούκα για Κόκκαλη: "Τον αγαπάω όπως νομίζω ότι δεν έχω αγαπήσει ποτέ άλλον"

Η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα μίλησε στην εκπομπή στον ANT1 για τον επικείμενο γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη, ενώ μεταξύ άλλων δήλωσε ότι δεν αγαπήσει ποτέ άλλον τόσο όσο τον πρώην αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού.

"Με τον Πέτρο Κόκκαλη παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Είμαστε μαζί επτά χρόνια. Μ' αρέσει γενικά το νούμερο αυτό.

Είχα πάντα ένα γλυπτό στο σπίτι μου που είχε το νούμερο επτά. Πάντως γενικά λένε και το έχω δει κι εγώ στον μικρόκοσμό μου ότι στα πέντε χρόνια, στα έξι, στα επτά οι σχέσεις παθαίνουν μία κρίση.

Αυτό λοιπόν που λέγαμε και το λέγαμε πολύ καιρό πριν αν φτάσουμε στα επτά χρόνια κι είμαστε έτσι καλά θα γίνει ο γάμος για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μία κοινή απόφαση. Τον αγαπάω όπως νομίζω ότι δεν έχω αγαπήσει ποτέ άλλον", δήλωσε η ηθοποιός.

Όταν η Δήμητρα Ματσούκα ρωτήθηκε για την ημερομηνία του γάμου τους δεν θέλησε να απαντήσει, αλλά επίσης δεν έδωσε απάντηση ούτε στο εάν θα είναι θρησκευτικός ή πολικός. Όμως αποκάλυψε πως θα έχουν λίγα άτομα στην ευτυχισμένη αυτή στιγμή τους.

Δείτε το στο 05:04 του παρακάτω video:

Keywords
Τυχαία Θέματα