Κλάτενμπεργκ για την αγκωνιά Χατζηδάκη στον Ρόμπερτσον: "Οι παίκτες ωθούν τους διαιτητές στο όριο"

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην ανάπαυλα της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ, αφού ο βοηθός διαιτητή Κώστας Χατζηδάκης εμφανίζεται να δίνει αγκωνιά στον Άντι Ρόμπερτσον την ώρα που ο Σκοτσέζος πηγαίνει να διαμαρτυρηθεί.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ σχολίασε στην Daily Mail το περιστατικό. Συγκεκριμένα, τόνισε πως πολλές φορές οι παίκτες ωθούν τους διαιτητές στο όριο, όμως εκείνοι

δεν πρέπει να απαντούν.

"Φαίνεται πως ο Ρόμπερτσον ξεκίνησε την επαφή με τον Χατζηδάκη πριν ο διαιτητής αντιδράσει με τον αγκώνα του. Ο Γουέμπ τώρα θα μιλήσει με τον Χατζηδάκη και μετά θα ρωτήσει και τον Ρόμπερτσον. Οι παίκτες μπορούν να ωθούν τους διαιτητές στο όριο. Μπορούν να προκαλέσουν σε βαθμό που μπαίνεις σε πειρασμό να ανταποδώσεις. Όμως, δεν πρέπει να απαντάς.

Δεν νομίζω πως ο Χατζηδάκης είχε πρόθεση να χτυπήσει τον Ρόμπερτσον με τον αγκώνα του. Αλλά θα έχει ενδιαφέρον πώς ο Γουέμπ θα χειριστεί την περίπτωση" έγραψε συγκεκριμένα.

Θυμίζουμε πως η ένωση επαγγελματιών διαιτητών στην Αγγλία ανακοίνωσε ότι ανοίγει έρευνα για τη συμπεριφορά του βοηθού διαιτητή Κώστα Χατζηδάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα