Καρλίτος: "Δεν ήταν η μέρα μας"

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα με 1-0 με τον Καρλίτος να δηλώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης πως ήταν ένας αγώνας περίεργος με τους πράσινους να μην είναι στη μέρα τους και να χάνουν από τους Αρκάδες.

Ένα ματς αρκετά περίπλοκο, αποβολή, γκολ που δεν μέτρησε, πέναλτι, πως αξιολογείς όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο;

"Είναι μια συσόρρευση συναισθημάτων. Δεν

ήταν η μέρα μας σήμερα, θα έλεγα πως ήταν ένας αγώνας κάπως περίεργος. Από καιρό εις καιρό συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Και σήμερα σε εμάς έλαχε αυτό".

Έπαιξε ρόλο στην προετοιμασία της ομάδας πως δεν προετοιμαστήκατε όπως θα θέλατε;

"Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα ψάξει να βρει δικαιολογίες. Βεβαίως όλα επηρεάζουν την προετοιμασία όμως δεν ήταν πρόβλημα πως δεν καταφέραμε να προπονηθούμε. Και επίσης δεν θα πω ότι κάναμε κάτι άσχημα ή δεν βρεθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Πιστεύω ότι ήταν μια κακή μέρα, μια κακή βραδιά που συμβαίνει σε όλες τις ομάδες".

Ακολουθούν τρία συνεχόμενα ταξίδια και ματς με ΟΦΗ, ΠΑΟΚ και Αναγέννηση για το Κύπελλου που είναι και ο βασικός σας στόχος πλέον. Πως περιμένεις αυτά τα παιχνίδια;

"Από αύριο επικεντρωνόμαστε στη δουλειά, στις προπονήσεις, με τον ίδιο τρόπο που το κάνουμε πάρα πολύ καλά. Να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχει ο προπονητής να τα δώσουμε όλα και ευελπιστώ να είμαστε πιο κοντά στους στόχους μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα