Η Hellmann’s μας παροτρύνει να έρθουμε πιο κοντά κατά τη διάρκεια του EURO 2024, εξασφαλίζοντας το πιο λαχταριστό BBQ!

Φέτος το καλοκαίρι, καθώς περιμένουμε με ανυπομονησία την μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, η Hellmann’s μας ενθαρρύνει να έρθουμε πιο κοντά κατά τη διάρκεια των αγώνων της UEFA για το EURO 2024, μέσα από την αγάπη μας για το καλό φαγητό, το φαγητό της παρέας, το φαγητό το οποίο μας ενώνει όλους ανεξαρτήτως! Η καθημερινότητα μπορεί συχνά να μας απομακρύνει, το ποδόσφαιρο όμως μας φέρνει πάντα

πιο κοντά, όπως ακριβώς μπορεί να κάνει και ένα νόστιμο γεύμα που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας!

Η Hellmann’s αγαπάει το καλό και ποιοτικό φαγητό, έτσι πιστεύει πως είναι σημαντικό να ερχόμαστε κοντά μέσα από την κοινή μας αγάπη για αυτό, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων που εκατομμύρια συγκινημένοι φίλαθλοι ζητωκραυγάζουν για τις αγαπημένες τους ομάδες. Ο ενθουσιασμός αυτός επεκτείνεται κι εκτός γηπέδου, καθώς αναμένεται να υπάρξει ένα κοινό πέντε δισεκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως, το οποίο θα παρακολουθήσει φέτος το EURO 2024 ™ από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2024.

Τα προϊόντα Hellmann’s -από την κλασική κρεμώδη μαγιονέζα που όλοι αγαπάμε μέχρι τις ξεχωριστές burger sauces που μπορούν να απογειώσουν το φαγητό- αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά για να μετατρέψουν ένα καθιερωμένο BBQ σε μια γιορτή γεύσεων & απολαυστικών πιάτων, κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων. Όταν πρόκειται για ψήσιμο στην σχάρα, ένα πιάτο μπορεί εύκολα να μετατραπεί από «μέτριο» στην απόλυτη «απολαυστική» εμπειρία. Το μόνο που χρειάζεται είναι τις λαχταριστές προσθήκες των Hellmann’s Sauces, που βοηθούν να απολαύσουμε στο έπακρο το καλό φαγητό και την ευχαρίστηση που αυτό προσφέρει!

Η Hellmann’s έχει την υποστήριξη γνωστών αστέρων του ποδοσφαίρου που προέρχονται από πέντε διαφορετικές χώρες, με στόχο να ενώσει έτσι τους φιλάθλους κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών αναμετρήσεων μέσω της κοινής τους αγάπης για το νόστιμο και καλό φαγητό αλλά και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο. Οι παίκτες Jack Grealish, Joshua Kimmich και Federico Chiesa, μαζί με τον νικητή του EURO 2008 David Villa και τον πρώην αρχηγό της Τσεχίας Petr Cech θα συνεργαστούν με την Hellmann’s ώστε να προσφέρουν την πιο αναβαθμισμένη εμπειρία μπάρμπεκιου στους φίλαθλους της UEFA κατά τη διάρκεια αυτής της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Ο ποδοσφαιριστής Jack Grealish, από την εθνική ομάδα της Αγγλίας, δήλωσε: «Όταν ερχόμαστε κοντά ως Άγγλοι για να αντιμετωπίσουμε άλλα έθνη, νιώθουμε μια ουσιαστική ενότητα σαν ομάδα που εκπροσωπούμε τη χώρα μας. Την ίδια σύνδεση νιώθουμε με τους φίλους και την οικογένειά μας, όταν απολαμβάνουμε ένα καλό μπάρμπεκιου πίσω στην πατρίδα μας. Γι' αυτό, είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Hellmann's, καθώς τα προϊόντα της θα προσφέρουν σε όλους τη δυνατότητα να απολαύσουν στο έπακρο το μπάρμπεκιου τους, ενώ εμείς θα είμαστε εκεί έξω, προσπαθώντας να κάνουμε τη χώρα μας περήφανη!»

Η συνεργασία αυτή υποστηρίζεται από μια μεγάλη καμπάνια με τίτλο «Πάρε το Παιχνίδι στα Χέρια σου» που ξεκινά τον Απρίλιο και θα προβληθεί στην τηλεόραση, σε υπαίθριες διαφημίσεις, στα καταστήματα αλλά και στα social media. Παράλληλα, οι υποστηριχτές της Hellmann’s θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν διπλά εισιτήρια για τους αγώνες σε επιλεγμένα καταστήματα, συμπεριλαμβανομένου του τελικού του EURO 2024™ στο Olympiastadion του Βερολίνου, την Κυριακή 14 Ιουλίου.

Ο κ. Guy-Laurent Epstein, Διευθυντής Μάρκετινγκ της UEFA, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με τη Unilever Nutrition για το EURO 2024™ θα μας βοηθήσει να προσεγγίσουμε εκατομμύρια ανθρώπους, καθώς το φαγητό αποτελεί βασικό μέρος της εμπειρίας του ποδοσφαίρου ειδικότερα την ημέρα του αγώνα και παίζει καθολικό ρόλο στο να φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Μέσω της συνεργασίας μας με την Unilever Nutrition αυτό το καλοκαίρι, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν ακόμα πιο κοντά στη δράση του EURO μέσω της καμπάνιας «Πάρε το Παιχνίδι στα Χέρια σου» αλλά και των δώρων που προσφέρει, τα οποία δεν αγοράζονται με χρήματα.»

Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου είναι γεγονός και η Hellmann’s είναι και επίσημα ο νούμερο ένα σύμμαχός που θα μας εξασφαλίσει την πιο αναβαθμισμένη εμπειρία μπάρμπεκιου στο φετινό EURO 2024! Παράλληλα, μας παρέχει τη δυνατότητα διεκδικώντας διπλά εισιτήρια να βρεθούμε στους αγώνες του EURO 2024, μπαίνοντας απευθείας σε κλήρωση με κάθε αγορά σε επιλεγμένα καταστήματα.

Πάρε το παιχνίδι στα χέρια σου και μην ξεχάσεις να ανακαλύψεις όλες τις απολαυστικές εμπειρίες που σου προσφέρει η Hellmann’s!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Hellmann’s, EURO 2024,BBQ