Άρης: Με σημαντικές επιστροφές υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με στόχο το τρίποντο

Ο Άρης στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (20:30 Novasports Prime, Live στο SPORT24).

Ο Άκης Μάντζιος έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό στην ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει απέναντι στους πράσινους και λίγες θέσεις παραμένουν ανοικτές.

Ο κόουτς του Άρη θα έχει στη διάθεσή του τον Φαμπιάνο, ο οποίος ήταν τιμωρημένος, αλλά και τον Οντουμπάτζο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Αμφότεροι αναμένεται να πάρουν θέση στην ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κουέστα, με τους Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Μοντόγια να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Από εκεί και πέρα τα πράγματα θα εξαρτηθούν από το πόσο επιθετική θέλει την ομάδα του ο Άκης Μάντζιος.

Ο Μορόν θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης με τον Σουλεϊμάνοφ στα εξτρέμ μαζί με τον Παναγίδη. Από εκεί και πέρα Νταρίντα, Βερστράτε, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα και μία θέση παίζεται ανάμεσα στους Τζούρασεκ και Ζουλ.

Η αποστολή της κιτρινόμαυρης ομάδας αποτελείται από τους: Κουέστα, Χουτεσιώτη, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλο, Παναγίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα