Αυτός είναι ο Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση Βέζο και Καμπράλ: Οι οκτώ προσθήκες και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

00:42 1/2/2024 - Πηγή: Sport 24

Η τελευταία μέρα των μεταγραφών ήταν έντονη για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι τελικά προχώρησαν σε δύο ακόμη μεταγραφές και ενδυναμώθηκαν τόσο στο κέντρο της άμυνας τους, όσο και στην μεσοεπιθετική τους γραμμή και συγκεκριμένα στις πτέρυγες.

Στο φινάλε του "παραθύρου" και κυριολεκτικά στην κόψη του ξυραφιού, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 29χρονου κεντρικού αμυντικού από τη Λεβάντε, Ρικάρντο Βέζο. Με διαφορά λίγων λεπτών επισημοποιήθηκε και η μεταγραφή του 25χρονου εξτρέμ,

Ζοβάνε Καμπράλ.

Ο Καμπράλ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ, ενώ στη συμφωνία, όπως ανέφερε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μπήκε και οψιόν αγοράς ύψους 3.000.000 ευρώ. Έτσι, ο Ολυμπιακός έκλεισε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με οκτώ κινήσεις.

Εκτός από τους Βέζο και Καμπράλ, ο Ολυμπιακός απέκτησε επίσης τους Ζέλσον Μαρτίνς, Τσικίνιο, Νταβίντ Κάρμο, Φραν Ναβάρο, Αντρέ Όρτα και Νέλσον Άμπι. Μία πολυάσχολη περίοδος με ενίσχυση σε όλες τις γραμμές.

Πλέον, το ρόστερ των ερυθρόλευκων διαμορφώνεται ως εξής:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Βέζο, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Πορόζο*, Ρίτσαρντς, Άμπι, Μπιανκόν, Ρέτσος, Ντόη ΜΕΣΟΙ: Καμαρά, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Μπιέλ, Έσε, Ποντένσε, Μπρίνιτς, Καμπράλ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μπα, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ναβάρο Ποιοι έφυγαν και ποιοι φεύγουν

Τη χειμερινή μεταγραφή περίοδο υπήρξαν και ορισμένες αποχωρήσεις. Συγκεκριμένα, διεκόπη ο δανεισμός των Φρέιρε, Σολμπάκεν και Σκάρπα. Παράλληλα, δανεικός στη Ριό Άβε δόθηκε ο Μάριος Βρουσάι, ενώ ο Θανάσης Ανδρούτσος συνεχίζει την καριέρα του στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην Όσναμπρουκ.

Ο Τζάκσον Πορόζο αποτελεί ουσιαστικά επίσης παρελθόν. Συγκεκριμένα, πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα στην Κασίμπασα, καθώς διακόπτεται ο δανεισμός του από την Τρουά, όπως γράφουν στην Τουρκία. Η κίνηση δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, ενώ η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία λήγει στις 9 Φλεβάρη.

Επιπλέον, σε σενάρια έχει εμπλακεί και το όνομα του Πεπ Μπιέλ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός φέρεται να βρίσκεται κοντά στην Άουγκσμπουργκ, ενώ έχει συνδεθεί και με τη Λάτσιο. Το "παράθυρο" σε Bundesliga και Serie A λήγει την 1η Φεβρουαρίου. Όλα ανοιχτά παραμένουν και για Μαντί Καμαρά.

Μεταγραφές: Πότε κλείνει το παράθυρο στην Ελλάδα και στις υπόλοιπες χώρες, τι ισχύει με τους ελεύθερους

Το μέλλον του 26χρονου μέσος βρίσκεται στον αέρα. Ο Καμαρά θα μπορούσε να γίνει ανταλλαγή με τον Ράσιτς και να κάνει το δρομολόγιο για την Σασουόλο, ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν ήθελε. Μένει να φανεί, εάν θα επιλέξει κάποια άλλη ομάδα, από την στιγμή που η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμη ανοιχτή σε κάποιες χώρες. Θυμίζουμε το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Το όνομα του Βιθέντε Ιμπόρα επίσης μπήκε από τους Ισπανούς στο "κάδρο" της Λεβάντε και ως μέρος της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό για τον Βέζο, ωστόσο δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις από τις επόμενες ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα