Super League 2: Η Athens Kallithea είναι αγκαλιά με την άνοδο στη Stoiximan Super League

Η έκτη αγωνιστική των playoffs της Super League 2 κύλησε ονειρικά για την Athens Kallithea, καθώς η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη νίκησε 4-0 την Ηλιούπολη εντός έδρας.

Την ίδια στιγμή τα Χανιά ηττήθηκαν στην έδρα τους από τον Ιωνικό και έτσι η διαφορά τους από την πρωτοπόρο αυξήθηκε στους έξι, ενώ οι δύο ομάδες έχουν να δώσουν άλλα τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Τα Χανιά υπερτερούν

στην ισοβαθμία της Athens Kallithea λόγω της μεταξύ τους διαφοράς τερμάτων.

Εύκολο έργο στο Ελ Πάσο

Η Athens Kallithea μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο 20ο λεπτό με τον Λουκίνα. Ο ίδιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 στο 45ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Η Ηλιούπολη έχασε την ευκαιρία να μειώσει στο 45+2' με τον Παντελίδη, αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο Ντεμέτριους έκανε το 3-0 στο 57'. Η Ηλιούπολη είχε ένα ακόμα δοκάρι με τον Μπουσάι στο 59' και η Athens Kallithea βρήκε γκολ στις καθυστερήσεις με τον Τόρες.

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μεχίας (69′ Μαρότα), Τσιβελεκίδης, Καινούργιος (61′ Γεβρέμοβιτς), Ουές, Μουστακόπουλος, Ματίγια (61′ Σίλβα), Ντεμέτριους (61′ Τσιντώνης), Βασιλόγιαννης, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας (68′ Τόρες).

Ηλιούπολη (Παντέλης): Πολίτης, Τοπάλ, Βενάρδος (73′ Άντο), Μπουσάι, Ασίγκμπα, Ανδρέου (46′ Φουρλάνος), Γκοτσούλιας, Βασιλούδης (67′ Φρίμπονγκ), Παντελίδης, Τσαφταρίδης (67′ Κρέτση), Γιάννου (81′ Κόστα).

Ο Ιωνικός άλωσε τα Χανιά

Ο Ιωνικός πέτυχε τεράστια νίκη στην έδρα των Χανίων, επικρατώντας με 1-0. Το χρυσό γκολ για τους Νικαιώτες πέτυχε ο Οικονομίδης στο 49ο λεπτό.

Με αυτό το διπλό ο Ιωνικός έφτασε τους 27 και είναι στο -7 από την Athens Kallithea. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έμεινε ζωντανή για την άνοδο, ωστόσο έχει πολύ μικρές ελπίδες για την άνοδο.

Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίλι, Σέχου (47′ Μπάτζιος), Ματάους (58′ Ελευθεριάδης), Μαζουλουξής, Σιλά, Λεμονής (75′ Βουό), Ντίας, Τσέλιος (68′ Μιούλερ), Κόλα (58′ Μάνος), Μάναλης.

Ιωνικός (Σπανός): Γκέλιος, Οικονομίδης (70′ Οικονομόπουλος), Σόουζα, Μπορταγκαράι, Τασούλης, Γιακουμάκης, Ζάχαβι, Γκίνι, Γκαρντάφσκι (63′ Σερπέζης), Σαλίνας (83′ Ντάουντα), Δρίτσας (83′ Γουακάσο).

Τα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής των playoffs του Β' ομίλου
Athens Kallithea - Ηλιούπολη 3-0 Χανιά - Ιωνικός 0-1 Ρεπό: Καλαμάτα
Keywords
Τυχαία Θέματα