Super Cup Ευρώπης: Το αλλαγμένο και γιορτινό Καραϊσκάκης έτοιμο να υποδεχθεί το Μάντσεστερ Σίτι - Σεβίλλη

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Σεβίλλη διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο UEFA Super Cup που θα πραγματοποιηθεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την Τετάρτη (16/8, COSMOTE SPORT 1HD, MEGA, LIVE SPORT24).

Το γήπεδο του

Ολυμπιακού έχει φορέσει τα γιορτινά του, για να υποδεχθεί το μεγάλο αυτό παιχνίδι, με την ποδοσφαιρική Ευρώπη να έχει στραμμένη το βλέμμα της στον Πειραιά και την Ελλάδα.

Το Καραϊσκάκης δέχθηκε σημαντικές αλλαγές, με τους ανθρώπους της UEFA να είναι εντυπωσιασμένοι από το αποτέλεσμα, με τις παρεμβάσεις σε τεχνολογικό επίπεδο να είναι πολλές, για την εξυπηρέτηση των ομάδων, των εργαζομένων, αλλά και των φιλάθλων.

Μεγάλες LED οθόνες τοποθετήθηκαν στην ρεσεψιόν, ενώ αλλαγές έγιναν και στις σουίτες στο τρίτο όροφο. Το Καραϊσκάκης έχει αναβαθμιστεί με ανακαινισμένα θεωρεία, νέα μάτριξ και γενικώς σημαντικές τεχνολογικές παρεμβάσεις, οι οποίες παίζουν εκτός από αισθητικό, αλλά και τεχνολογικό ρόλο.

Στο κομμάτι της ασφαλείας έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα περιμετρικά του σταδίου για προελέγχους. Στο χώρο του P3, στο πάρκινγκ, έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη αίθουσα, χωρητικότητας 1000 ατόμων, όπου η UEFA θα δεξιωθεί τους επίσημους πριν από την έναρξη του τελικού.

Επιπλέον, στο P1, στο πάρκινγκ, ένα τμήμα του έχει γίνει TV Compound. Εκεί έχουν σταθμεύσει πολλά βαν από πολλά τηλεοπτικά δίκτυα από το εξωτερικό, εφόσον η εικόνα του παιχνιδιού θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο.

Τέλος, κάθε σημείο στο Καραϊσκάκης φανερώνει τη μεγάλη γιορτή που ετοιμάζεται. Γύρω από το γήπεδο υπάρχει σήμανση, ενώ τα σήματα των δύο ομάδων δεσπόζουν παντού.

Στο εσωτερικό του Καραϊσκάκης, τα αποδυτήρια έχουν ντυθεί με τα χρώματα της UEFA και με φωτογραφίες με τα σήματα της Σίτι και της Σεβίλλης. Όλα είναι έτοιμα για ένα μεγάλο ραντεβού, σ' ένα παιχνίδι διαφήμιση για την χώρα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα