League of Legends: To προπονητικό επιτελείο των Mad Lions ανακηρύχθηκε το κορυφαίο της Eυρώπης

Το Summer split 2022 του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος League of Legends βρίσκεται στη τελική ευθεία για να αναδείξει τον επόμενο πρωταθλητή, με τα playoffs να ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα.

Με το πέρας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, παίχτες και προπονητές ψηφίζουν ποιον θεωρούν ως το καλύτερο αποδοτικά παίκτη, ομάδα και προπονητή.

Η πρώτη ψηφοφορία

είχε να κάνει με το ποιο προπονητικό staff ήταν καλύτερο για τη κανονική διάρκεια του LEC για το Summer split 2022, με τα ''λιοντάρια'' να διεκδικούν επάξια το τίτλο αυτό και στο τέλος να τον κατακτούν.

Έτσι, ο James “Mac” MacCormack (βασικός προπονητής της ομάδας), μαζί με τον Kaas, τον Pad, τον Aagie, τον Viking και τον Reignover, βραβεύτηκε ως το καλύτερο προπονητικό επιτελείο για το split αυτό, βραβείο που είχε να κατακτήσει η Mad Lions σαν οργανισμός από το Spring split του 2020.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το προπονητικό επιτελείο της Misfits, το οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο για τον οργανισμό τα δύο τελευταία splits του LEC, ενώ στη τρίτη θέση ψηφίστηκε ο Dylan Falco και η ομάδα του στη G2.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωσή σας πάνω στα esports και στο gaming

Keywords
Τυχαία Θέματα