Λάουρα Νάργες: Ποζάρει στην μαγευτική Ταϊλάνδη

12:35 25/8/2019 - Πηγή: In.gr

Η πανέμορφη Λάουρα Νάργες μετά το δύσκολο επαγγελματικό χειμώνα, χαλαρώνει και απολαμβάνει ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές!

View this post on Instagram

Το Πάσχα μου το πέρασα στο Ντουμπάι Μπορείτε να μαντέψετε σε ποιον προορισμό πετάω σήμερα το βράδυ και θα περάσω το υπόλοιπο του Αυγούστου; • The real vacay starts now _____________________________________________________________ #vacay

#mood #dubai #summer2019 #pool #cantwait

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes) on Aug 21, 2019 at 3:19am PDT

Κατά τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού επέλεξε τα καταγάλανα νερά της Ελλάδας για τις διακοπές της, όμως για το τέλος είχε φυλάξει έναν ιδιαίτερο προορισμό, το ταξίδι της στην μαγευτική Ταϊλάνδη!

Ήδη η πανέμορφη Λάουρα έχει αναρτήσει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες αλλά και βίντεο από το πανέμορφο μέρος, κάνοντας τους εκατοντάδες διαδικτυακούς ακολούθους της να ζηλέψουν πολύ!

https://tv.in.gr/uploads/20190825/122727_videoplayback_(5).mp4

Ενώ δεν παρέλειψε να ποζάρει ανάμεσα στους φοίνικες σε τροπική παραλία της Ταϊλάνδης, φορώντας ένα ολόσωμα μαγιό που αναδεικνύει άψογα το χυμώδες κορμί της!

View this post on Instagram

My final summer destination: Thailand • Το συναίσθημα αυτό που κάνεις απλά ό,τι θέλεις: ανεκτίμητο • Σας στέλνω ένα τεράστιο φιλί _________________________________________________ #thailand #phiphiisland #asia #travel #summer2019 #beachlife #vacay #swimwear #nature

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes) on Aug 24, 2019 at 5:26am PDT

Η ραδιοφωνική παραγωγός έκανε μάλιστα και δύο νέους… «φίλους», δύο γλυκές μικρές μαϊμούδες που συνάντησε εκεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα