Η απίθανη φωτογραφία του Μοράλες πριν αναχωρήσει για το Μεξικό

06:01 12/11/2019 - Πηγή: In.gr

Απίθανη φωτογραφία δημοσίευσε στο Twitter ο παραιτηθείς πρόεδρος της Βολιβίας Εβο Μοράλες, εν αναμονή της επιβίβασής του σε αεροσκάφος της κυβέρνησης του Μεξικού, από όπου ζήτησε και έλαβε πολιτικό άσυλο.

Ξαπλωμένος στο πάτωμα

Φαίνεται ξαπλωμένος στο πάτωμα εγκαταλελειμμένου μάλλον χώρου, πάνω σε πρόχειρη κουβέρτα να ασχολείται με το κινητό τηλέφωνό του. Δίπλα του κρέμεται αυτοσχέδια σεζλόνγκ και μακρύτερα διακρίνεται πάνω σε παλιό πάγκο ραπτομηχανή.

Así fue mi primera noche después de dejar la presidencia forzado por el golpe de Mesa y Camacho con ayuda de la Policía. Así recordé tiempos de dirigente. Muy agradecido con mis hermanos de las federaciones del Trópico de Cochabamba por brindarnos seguridad y cuidado. pic.twitter.com/O1EpDhS5Qw

Evo Morales Ayma (@evoespueblo) 12 Νοεμβρίου 2019

«Αδελφές και αδελφοί, αναχωρώ για το Μεξικό», ανέφερε ο σοσιαλιστής πολιτικός, σε ένα από τα μηνύματά του στο Twitter, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στη μεξικανική κυβέρνηση.

«Με πονά το ότι φεύγω από τη χώρα για πολιτικούς λόγους, αλλά θα παρακολουθώ πάντα τι γίνεται. Θα επιστρέψω σύντομα με περισσότερη δύναμη και ενέργεια», πρόσθεσε ο Μοράλες στο μήνυμά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα