Έγκλημα στη Ρόδο: Στα ίχνη των δολοφόνων της φοιτήτριας οι Αρχές

07:36 4/12/2018 - Πηγή: In.gr

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο καθώς οι ύποπτοι που κατέθεσαν χθες, υπέπεσαν σε αντιφάσεις χωρίς ωστόσο να ομολογήσουν.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα rodiaki.gr , οι Αστυνομικές Αρχές σε συνεργασία με Λιμενικές Αρχές αφού εξέτασαν προσεχτικά όλα τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους φαίνεται να οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι το έγκλημα κατά της άτυχης φοιτήτριας διεπράχθη , πιθανότατα από δύο άνδρες.

Οι Αρχές προσπαθούν να «δέσουν» την υπόθεση

ψάχνοντας όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να ενοχοποιούν τις δράστες.

Οι λιμενικοί έχουν στα χέρια τους και νέο βίντεο όπου φαίνεται η κοπέλα με έναν άνδρα να πίνουν καφέ κοντά στο σπίτι της. Αυτό το βίντεο οδήγησε τις αρχές και στην ταυτοποίηση του ενός υπόπτου. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο για συλλήψεις είναι ένα βίντεο που έφθασε στα χέρια των αρχών χθες το βράδυ και το οποίο δείχνει καθαρά μέσα σε αυτοκίνητο τη φοιτήτρια και ένα ακόμη άτομο που πιθανολογείται πως είναι ο δράστης

Πάντως από τις μέχρι στιγμής έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί με την συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στην οικία της, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, δεν προέκυψαν στοιχεία που θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα που έχουν προκύψει για τη δολοφονία της 21χρονης ενώ κομβικής σημασίας για την πορεία των ερευνών αποτελεί η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών της συνομιλιών, που έχει ήδη παραγγελθεί.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας dimokratiki.gr , το κινητό της τηλέφωνο αν και ο θάνατός της προσδιορίζεται μέχρι και 48 ώρες πριν την ανεύρεση του άψυχου σώματός της, το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018 στην θαλάσσια περιοχή Φωκίας στους Πεύκους κοντά στο φυλάκιο Γκίνας, σε δύσβατο σημείο, που επισκέπτονται κυρίως ψαράδες, έδειχνε να είναι online στο facebook, προχθές.

Μαρτυρία φοιτητή

Την ίδια στιγμή η μαρτυρία ενός συμφοιτητή της 21χρονης γεννά νέα ερωτήματα για την υπόθεση. Όπως δήλωσε χθες στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, δυο μέρες προτού εντοπιστεί το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας, τον πλησίασε κάποιος στο πανεπιστήμιο και τον ρώτησε αν έχει δει την Ελένη ή μια άλλη κοπέλα με την οποία έκαναν αρκετή παρέα τον τελευταίο καιρό.

Τότε, εμφανίστηκε στη λέσχη του πανεπιστημίου η συγκεκριμένη φίλη της Ελένης και όταν την ρώτησαν αν έχει νέα της απάντησε αινιγματικά: «Θα μάθετε πολύ σύντομα τι συνέβη στην Ελένη». Στη συνέχεια δεν είπε τίποτα άλλο και έφυγε από τη λέσχη.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, αποκάλυψε χθες, τις τελευταίες της στιγμές με την οικογένεια της και τα σχέδια της για τις γιορτές.
Οι γονείς της άτυχης κοπέλας την είχαν δει τελευταία φορά τέλη Αυγούστου, όπου και την πήγαν στο λιμάνι από το Διδυμότειχο για να επιστρέψει στη Ρόδο.

Η 21χρονη φοιτήτρια είχε κλείσει εισιτήρια για τις 16 Δεκεμβρίου για να γυρίσει στο Διδυμότειχο και να δει την οικογένεια της, όπως αναφέρει ο πατέρας της στο OPEN.

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν είχαν παρατηρήσει κάτι στη συμπεριφορά της κόρης τους που να τους ανησυχούσε, ενώ θεωρεί πως πιθανότατα πίσω από τη δολοφονία της κρύβεται κάποιο φιλικό της πρόσωπο.

Πηγαίνοντας στο σπίτι που διέμενε στο νησί η άτυχη κοπέλα, ο πατέρας της αποκάλυψε ότι το πλυντήριο ήταν αναμμένο και η κούπα του καφέ μισοάδεια, με τον ίδιο να κάνει υποθέσεις ότι η νεαρή έφυγε από το σπίτι βιαστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα