Με ποιούς εννοεί την “πολιτική χωρίς πολιτικούς ο κ. Τζήμερος;

10:39 7/6/2012 - Πηγή: Antinews

Ένα κόμμα που ρίχτηκε στη μάχη των εκλογών με το σύνθημα “πολιτική χωρίς πολιτικούς” και έσπευσε στη δεύτερη συνεχόμενη διαδικασία να συνεργαστεί με το πιο παραδοσιακό μοντέλο πολιτικού, τον Στέφανο Μάνο, σίγουρα δε μπορεί να διακρίνεται για την συνέπειά του.

Όσοι βιάστηκαν να μιλήσουν για ένα νέο, φρέσκο και ζωντανό πολιτικό χώρο, για ένα χώρο που επανατοποθετεί τους πολίτες στο επίκεντρο, έπεσαν έξω.

Και μάλιστα έπεσαν έξω νωρίς.

Αυτή η δήθεν αποπολιτικοποίηση των λύσεων, που οδηγεί στην απενεχοποίηση του λαού, στον εξαγνισμό του, στην άφεση των αμαρτιών,

από τους καριερίστες της αγοράς που θέλουν να γίνουν καριερίστες της πολιτικής (γιατί η αγορά πέθανε;!) είναι εύκολο να παρασύρει τον απογοητευμένο λαό.

Η μεταγγραφή όμως του νεοφιλελεύθερου Μάνου, των Ταύρων και πιθανότητα των ορφανών της Δημοκρατικής Συμμαχίας, όπως του Θ. Σκυλακάκη, έριξε τις μάσκες.

Αυτό όμως που έχει είναι να δούμε πως τελικά το σύνθημα “πολιτική χωρίς πολιτικούς” δε δίνει απάντηση!

Ναι, χωρίς πολιτικούς, αλλά με τι;

Με εκπρόσωπο Τύπου τον κ. Κώστα Ροκόφυλλο, υιό του παλαιού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστου Ροκόφυλλου;

Με την καθηγήτρια κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη, επικεφαλής στο Επικρατείας η οποία υποστηρίζει πως Ναι, μαζί τα φάγαμε; (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bI0pdYwV5Dk)

Και τέλος …επικεφαλής στη Β’ Αθήνας θα είναι ο τραπεζίτης κ. Γιώργος Τανισκίδης, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Proton Bank του κ. Λαυρεντιάδη.

Τι εννοεί λοιπόν ο κ. Τζήμερος με το “πολιτική χωρίς πολιτικούς”;

Με ποιους;

Με αυτούς που μεγάλωσαν από την αποτυχημένη συνταγή της πασοκικής μεταπολίτευσης, εξισώνουν τις ευθύνες όλων μας, και προέρχονται από ένα εξόχως περίεργο τραπεζικό σύστημα;

Θ.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα