Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δεν μπορεί να μιλάει για χυδαιότητα ο Άρης Σοϊλέδης ενώ με έβριζε και με έκραζε»

“Είναι εμμονικοί μαζί μου. Εγώ ήμουν εκεί για τη Μαρία, ήμασταν κοντά, κάναμε συζητήσεις και νομίζω ότι η χυδαιότητα ξεκίνησε από την πλευρά του γιατί μιλούσε για μένα όσο ήμουν στο παιχνίδι και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου” δήλωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου και απάντησε για τα πυρά που εκτόξευσε ο Άρης Σοϊλέδης εναντίον της, μετά τα όσα είπε για τον ίδιο στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Γενικά είναι αρπαγμένος

με την όλη κατάσταση απ’ όσο ξέρω. Θέλω να μιλήσω για τη λέξη “χυδαία” που με αποκάλεσε. Δεν μπορεί να μου μιλάει για τη χυδαιότητα, που μαζί με τον Γιώργο Ταλάντσεβ στο παιχνίδι με έκραζαν και με έβριζαν και έλεγαν ότι τα δάκρυά μου είναι ψεύτικα. Δεν είναι εκδίκηση. Είδα και έμαθα πολλά όταν βγήκα. Είναι εμμονικοί μαζί μου. Εγώ ήμουν εκεί για τη Μαρία, ήμασταν κοντά, κάναμε συζητήσεις και νομίζω ότι η χυδαιότητα ξεκίνησε από την πλευρά του γιατί μιλούσε για μένα όσο ήμουν στο παιχνίδι και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Δεν ήταν μόνο ο Άρης που έκανε κακόβουλα σχόλια. Και με όλα όσα έλεγε πήρε η μπάλα και τον Χρήστο» είπε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Πήρα τη θέση ενός ανθρώπου που μέσα στο παιχνίδι δεν μίλαγε για τίποτα άλλο πέρα από τον Άρη Σοϊλέδη. Ήμασταν εμείς που τον προμοτάραμε και λέγαμε να μπει να παίξει κι εκείνος να μου σκάβει τον λάκκο και να λέει τόσο άσχημα σχόλια. Βγαίνοντας είδα κάποιες φωτογραφίες με τη νέα του συνοδό… Η Μαρία μπήκε στο Survivor για τον Άρη. Τα λεφτά ήθελαν να τα κάνουν κάτι μαζί. Δεν μου πέφτει λόγος, ας κάνουν ό,τι θέλουν» δήλωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα