Το νέο Suzuki Swift πάτησε Ελλάδα

13:45 17/5/2024 - Πηγή: Caroto
Από 18.450 ευρώ ξεκινά τη διάθεση του στην ελληνική αγορά η τέταρτη γενιά Suzuki Swift που σήμερα παρουσιάστηκε στους Έλληνες δημοσιογράφους του αυτοκινήτου σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο μοντέλο της Suzuki διατίθεται και σε τετρακίνητη έκδοση με τιμή 20.600 ευρώ.

Κύριο χαρακτηριστικό του νέου Swift

είναι ο νέος mild hybrid κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων ισχύος 82 ίππων, που συνδυάζει σβελτάδα και οικονομία, ενώ οι 13 χρωματικές επιλογές, εκ των οποίων οι 4 είναι με διχρωμία δεν θα αφήσουν κανέναν ανικανοποίητο.

Να τονιστεί ότι τρεις είναι και εκδόσεις εξοπλισμού: GL, GL+ και GLX. Η πλούσια έκδοση εκκινεί από 21.250 ευρώ και εφοδιάζεται εκτός των άλλων με αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες και λοιπές ευκολίες.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων αν υπάρχει και έκδοση Sport, αυτό αποκλείστηκε από τα στελέχη της εταιρείας, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας…

Συνταγή που κερδίζει δεν την αλλάζεις, λέει ο σοφός λαός. Και υπό το πρίσμα αυτό οι αλλαγές του νέου Swift σε σχέση με το προηγούμενο είναι αλλαγές ουσίες και όχι εντυπωσιασμού.

Η σιλουέτα του παραμένει Swift, ενώ οι διακρατικές αλλαγές σε φωτιστικά σώματα, προφυλακτήρες δεν διαταράσσουν ότι μέχρι τώρα γνωρίζαμε για το ιαπωνικό supermini.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό του νέου Swift, αυτό είναι σημαντικά αναβαθμισμένο και αυτό αποτυπώνεται στην καλύτερη ποιότητα των υλικών στο ταμπλό και στις ταπετσαρίες, ενώ και η συναρμογή των υλικών είναι πολύ καλή.

Στην σημερινή παρουσίαση τα στελέχη της Suzuki στην Ελλάδα έκαναν ένα ειδική μνεία στο DNA των γενεών αυτοκίνητο, που μένει αναλλοίωτο και αυτά είναι:

Ομοιογενές διαστάσεις.Οροφή που ξεχωρίζειΟ τρόπος τοποθέτησης φώτων κάθετα τοποθετημέναΠλευρική σχεδίαση με μυώδη εμφάνιση

Στον δρόμο το νέο Swift διαθέτει αναβαθμισμένη οδική συμπεριφορά, καθώς είναι στιβαρότερο, με λιγότερο θόρυβο ενώ και η αίσθηση του κιβωτίου ταχυτήτων είναι σαφώς καλύτερη. Στη σύντομη επαφή μας στη νότια Αθήνα, το Swift με το νέο 1.2 τρικύλινδρο των 82 ίππων κινείται σβέλτα, χωρίς ωστόσο να βάζει φωτιά στην άσφαλτο.

Ωστόσο, η συνολική του αίσθηση είναι αρκετά ευχάριστη καθώς προσφέρει δυναμικά χαρακτηριστικά που χαρίζουν χαμόγελα στον οδηγό, ειδικά όταν μπαίνεις σε αλλεπάλληλες στροφές, όπως της ελληνικής ριβιέρας. Ταυτόχρονα, τα επίπεδα άνεσης είναι ικανοποιητικά, ενώ στα ισχυρά ατού του Swift ανήκει ξανά η χαμηλή κατανάλωση. Περισσότερα θα έχουμε να πούμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες, στην αναλυτική μας δοκιμή.

suzuki swift greece test drive (11)

suzuki swift greece test drive (10)

suzuki swift greece test drive (9)

suzuki swift greece test drive (8)

suzuki swift greece test drive (7)

suzuki swift greece test drive (6)

suzuki swift greece test drive (5)

suzuki swift greece test drive (4)

suzuki swift greece test drive (3)

suzuki swift greece test drive (2)

suzuki swift greece test drive (1)

suzuki swift greece test drive (18)

Αναλυτικά οι τιμές του νέου Suzuki Swift στην Ελλάδα

The post Το νέο Suzuki Swift πάτησε Ελλάδα appeared first on caroto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα