Αυτό το kit μετατρέπει το θρυλικό Peugeot 103 σε ηλεκτρικό

Η τάσηπου υπάρχει στην αγορά για αλλαγή ενός οχήματος που χρησιμοποιεί θερμικόκινητήρα σε ηλεκτρικό, δεν αφορά μόνο τα αυτοκίνητα και ιδού η απόδειξη σεδίτροχο.

Το μοτοποδήλατο Peugeot 103 μπορεί υπό ορισμένες προϋποθέσεις να αλλάξει λοιπόν ριζικά, με 349 ευρώ μονάχα! Εξαρτάται από το φορολογητέο εισόδημα και για τους επαγγελματίες ανάλογα με τις ζώνες εκπομπών ρύπων. Διότι κατά τα άλλα, το κόστος κυμαίνεται στη Γαλλία

από τα 949 έως τα 2.049 ευρώ.



Βέβαια ηεταιρεία σύντομα θα αναβιώσει το ιστορικό μηχανάκι με το SPx, το οποίο εμπνέεται από αυτό και θαείναι αμιγώς ηλεκτρικό. Εμείς αναφερόμαστε στο πρωτότυπο του είδους πουπαράγεται από το 1971. Και συγκεκριμένα σε ένα από τα τελευταία πουκατασκευάστηκαν εν έτει 2017, όπως αυτό που αποφάσισε να μετατρέψει μετο kit της,η Noil.

Η μπαταρία στερεώνεται στη σχάρα αποσκευών και το βάρος της είναι 8 κιλά. Όσο εύκολα τοποθετείται (plug-and-play), άλλο τόσο εύκολα αφαιρείται κιόλας. Διευκρινίζουμε πως αφορά μια πλήρως αναστρέψιμη διαδικασία. Οι μόνες περιπτώσεις που δεν μπορεί να εγκατασταθεί είναι τα Peugeot 103 RCX (ή 103 Racing) και το Peugeot 103 Chrono. Όμως είναι κατάλληλο για τα Peugeot 101, 102, 104 και 105.

Το «e-103» έχει ισχύ 1,9 ίππων, όσοήταν δηλαδή η ιπποδύναμη του μοτοποδηλάτου στην αρχή της καριέρας του. Ικανήπαρόλα αυτά για να προσφέρει ταχύτητα έως 45 χλμ./ώρα. Η αυτονομίαμε την μπαταρία χωρητικότητας 1,4 kWh είναι μεταξύ 45 και 60χιλιομέτρων. Η φόρτιση σε οικιακή πρίζα πραγματοποιείται σε 4ώρες.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα