Μπαρτσελόνα – Ράγιο Β. 3-0: Νίκη στο τελευταίο εντός έδρας ματς

Χωρίς να ιδρώσει και με πρωταγωνιστή τον Πέδρι που σκόραρε δύο γκολ, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-0 της Ράγιο Βαγεκάνο στο τελευταίο ματς εντός έδρας για τους Μπλαουγκράνα. Οι παίκτες του Τσάβι που στο τέλος της αναμέτρησης άκουσε ρυθμικά το όνομά του από όλο το γήπεδο, μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό κατάφερε να σκοράρει με τον Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός δεν άφησε να πάει χαμένη η εξαιρετική προσπάθεια του Γιαμάλ και η καταπληκτική του πάσα, έκανε άριστα τον κοντρόλ με το στήθος

και με γυριστό σουτ νίκησε τον Ντιμιτριέφσκι.

Η Ράγιο προσπάθησε να βρει τρόπο να προβληματίσει την άμυνα των γηπεδούχων και το κατάφερεαν σε κάποιες περιπτώσεις, με τους Ίσι, Σις και Καμέλο, όμως σε όλες τις προσπάθειές τους βρήκαν απέναντί τους τον Τερ Σέγκεν.

Το δεύτερο γκολ για την Μπαρτσελόνα ήρθε από τον Πέδρι στο 72ο λεπτό, με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να αλλάζει πορεία από το σώμα του Λεζέν. Όμως όλη η φάση άρχισε από μία μαγική διπλή ντρίπλα του Φέλιξ και πλασέ με το “μυτάκι” που όμως έβγαλε ο τερματοφύλακας της Ράγιο και στο “ριμπάουντ” έγινε το 2-0. Στο 74ο λεπτό είχε σπουδαία ευκαιρία να μειώσει στο σκορ η Ράγιο, αλλά η προβολή του Άλβαρο πέρασε ελάχιστα εκτός εστίας και στην αμέσως επόμενη φάση ο Αραούχο βρήκε με άψογη πάσα 30 μέτρων τον Πέδρι που βγήκε απέναντι από τον Ντιμιτριέφσκι και παρά το μαρκάρισμα με χέρια και με πόδια του Εσπίνο έκανε το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα